Νέο TV ad για το Alien: Isolation

Προβλήθηκε στις τηλεοράσεις του Ηνωμένου Βασιλείου Η SEGA, δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, για το επερχόμενο Alien: Isolation. Το σποτ, παίχτηκε στις τηλεοράσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και σε αυτό πρωταγωνιστεί η Amanda Ripley, κόρη της Ellen. Η Amanda, έφτασε στο σταθμό όπου υπάρχει το μαύρο κουτί του Nostromo, το οποίο έχει στοιχεία για το παρελθόν της εξαφανισμένης μητέρας της. Όπως αντιλαμβάνεται και η ίδια όμως, τα πράγματα δεν πρόκειται να κυλήσουν… ομαλά! Το ερώτημα, παραμένει το εξής: How Will You Survive? Το Alien: Isolation, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation […]

Publisher
 

Προβλήθηκε στις τηλεοράσεις του Ηνωμένου Βασιλείου

gs-alien-isolation

Η SEGA, δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, για το επερχόμενο Alien: Isolation. Το σποτ, παίχτηκε στις τηλεοράσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και σε αυτό πρωταγωνιστεί η Amanda Ripley, κόρη της Ellen. Η Amanda, έφτασε στο σταθμό όπου υπάρχει το μαύρο κουτί του Nostromo, το οποίο έχει στοιχεία για το παρελθόν της εξαφανισμένης μητέρας της.

Όπως αντιλαμβάνεται και η ίδια όμως, τα πράγματα δεν πρόκειται να κυλήσουν… ομαλά! Το ερώτημα, παραμένει το εξής: How Will You Survive?

Το Alien: Isolation, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ:

Περισσότερα νέα για το Alien Isolation