Νέο βίντεο για το Middle-Earth: Shadow of Mordor

Όσα πρέπει να ξέρετε πριν αρχίσετε το παιχνίδι! Η Monolith, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο Shadow of Mordor, διάρκειας 9 λεπτών. Το βίντεο μας εξηγεί ότι χρειάζεται να ξέρουμε για το παιχνίδι, λίγες μόλις μέρες, πριν την κυκλοφορία του.  Συγκεκριμένα, βλέπουμε κάποια από τα βασικά Features του παιχνιδιού και το πως λειτουργούν, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στη Μέση Γη, άμεσα!  Το Shadow of Mordor, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου για PC, Xbox One και PlayStation 4, ενώ οι εκδόσεις των Xbox 360 και PlayStation 3 αναμένονται στις 21 Νοεμβρίου. Δείτε το βίντεο:

Όσα πρέπει να ξέρετε πριν αρχίσετε το παιχνίδι!

gs-shadow-of-mordor

Η Monolith, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο Shadow of Mordor, διάρκειας 9 λεπτών. Το βίντεο μας εξηγεί ότι χρειάζεται να ξέρουμε για το παιχνίδι, λίγες μόλις μέρες, πριν την κυκλοφορία του. 

Συγκεκριμένα, βλέπουμε κάποια από τα βασικά Features του παιχνιδιού και το πως λειτουργούν, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στη Μέση Γη, άμεσα! 

Το Shadow of Mordor, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου για PC, Xbox One και PlayStation 4, ενώ οι εκδόσεις των Xbox 360 και PlayStation 3 αναμένονται στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Middle-earth: Shadow of Mordor