1 ώρα Gameplay από το Lords of the Fallen

Θα τρέχει σε 900p στο Xbox One, 1080p στο PS4 Σε βίντεο που δημοσίευσε το VideoGamer, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε Gameplay, διάρκειας 1 ώρας, από το επερχόμενο Lords of the Fallen. Το Gameplay είναι τραβηγμένο από την έκδοση του PlayStation 4, η οποία τρέχει σε 1080p. Σύμφωνα με τον Creative Director της City Interactive, Tomasz Gop, το Lords of the Fallen θα τρέχει σε 900p στο Xbox One, ενώ η αντίστοιχη έκδοση του PlayStation 4 θα τρέχει σε 1080p. Όπως είπε και ο ίδιος, δυστυχώς δε κατάφεραν να έχουν την αναμενόμενη απόδοση στο Xbox One. Βέβαια, επιβεβαίωσε πως οι 2 […]

Platforms
 
Genres
,  
Publishers
,  

Θα τρέχει σε 900p στο Xbox One, 1080p στο PS4

gs-lords-of-the-fallen

Σε βίντεο που δημοσίευσε το VideoGamer, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε Gameplay, διάρκειας 1 ώρας, από το επερχόμενο Lords of the Fallen. Το Gameplay είναι τραβηγμένο από την έκδοση του PlayStation 4, η οποία τρέχει σε 1080p.

Σύμφωνα με τον Creative Director της City Interactive, Tomasz Gop, το Lords of the Fallen θα τρέχει σε 900p στο Xbox One, ενώ η αντίστοιχη έκδοση του PlayStation 4 θα τρέχει σε 1080p. Όπως είπε και ο ίδιος, δυστυχώς δε κατάφεραν να έχουν την αναμενόμενη απόδοση στο Xbox One. Βέβαια, επιβεβαίωσε πως οι 2 εκδόσεις δε θα έχουν καμία άλλη διαφορά.

Το Lords of the Fallen, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, PlayStation 4 στις 31 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Lords of the Fallen