Ήρθε το Trailer του Automatron

To trailer για το πρώτο DLC του Fallout 4, Automatron, είναι εδώ

Platforms
 
Genres
,  

To trailer για το πρώτο DLC του Fallout 4, Automatron, είναι εδώ

FO4_Add-On_Pack_v8-auto_1000

Ένα μήνα αργότερα από την ανακοίνωση της Bethesda για τα πρώτα 3 DLC για το Fallout 4, έρχεται το trailer του Automatron, το πρώτο από τα DLC αυτά που όρισε η εταιρία ότι  θα κυκλοφορήσει, μέσα στον Μάρτιο, χωρίς όμως αρχικά να αποκαλύψει κάποια ημερομηνία.

Στο DLC αυτό, μια ορδή από σατανικά ρομπότ απελευθερώνονται στο Commonwealth. Ο παίκτης θα πρέπει να νικήσει τον βασικό κακό και στην συνέχεια, επιλέγοντας ανάμεσα σε τεράστιο αριθμό από άκρα, πανοπλίες, όπλα και ικανότητες, θα έχει την δυνατότητα να φτιάξει τα δικά του ρομπότ-συμμάχους για να παλέψουν στο πλευρό του. H Bethesda στο Automatron δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ Fallout και Robot Wars. Ας πάρουμε λοιπόν μια μικρή γεύση του DLC Automatron στο Official Trailer του.

Μαζί με το νέο trailer του Automatron, η Bethesda αποκάλυψε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε για τις 22 Μαρτίου, στην τιμή των 9.99$ USD. Περισσότερες πληροφορίες πάνω στα επερχόμενα DLC για το Fallout 4 μπορείτε να βρείτε εδωΠεριμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δοκιμάσουμε όλα τα καινούργια πράγματα που θα προστεθούν στο αγαπημένο μας Fallout 4, και μέχρι τότε, Game On!

Περισσότερα νέα για το Fallout 4