Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα DLC του Fallout 4

Automatron, Wasteland Workshop και Far Harbor τα 3 DLC για το Fallout 4 που ανακοίνωσε η Bethesda στις 16 Φεβρουαρίου.

Platforms
 
Genres
,  

Automatron, Wasteland Workshop και Far Harbor τα 3 DLC για το Fallout 4 που ανακοίνωσε η Bethesda στις 16 Φεβρουαρίου.

Fallout 4

Μετά την κυκλοφορία του Fallout 4, στις 10 Νοεμβρίου 2015, η Bethesda σύντομα κατάλαβε πως το νέο παιχνίδι του διάσημου franchise θα ήταν η νέα μεγαλύτερη επιτυχία της εταιρίας, αφού από τις πρώτες κιόλας μέρες στην αγορά είχε ξεπεράσει κατά πολύ το, πλέον δεύτερο πιο επιτυχημένο παιχνίδι της, το Elder Scrolls IV: Skyrim.

Ο ίδιος ο director του fallout 4, Todd Howard, δήλωσε πως η μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού οφείλεται στο τεράστιο κοινό που πλέον εμπιστεύεται  την εταιρία , η οποία φαίνεται να μην απογοητεύει ποτέ ακόμα και τους πιο απαιτητικούς υποστηρικτές της. Για το λόγο αυτό η Βethesda ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στα DLC του παιχνιδιού σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία του στην αγορά. Τα αποτελέσματα της πυρετώδους δουλειάς που έκαναν είναι εδώ, με (προς το παρόν όπως δήλωσε η εταιρία στο επίσημο site της) 3 DLC που έρχονται τους επόμενους μήνες για να φέρουν μεγάλη ποσότητα νέων πραγμάτων στο ήδη πλούσιο παιχνίδι.

 

 Automatron

automatron

Μια ορδή από σατανικά ρομπότ απελευθερώνονται στο Commonwealth!

Σκοπός του παίκτη σε αυτό το DLC είναι να τα κυνηγήσει και να μαζέψει τα κομμάτια τους, και με μια πληθώρα συνδυασμών άκρων, όπλων, πανοπλιών και ικανοτήτων, να δημιουργήσει τα δικά του ρομπότ-συμμάχους.

Το Automatron θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016 στην τιμή των 9.99$ USD.

 

Wasteland Workshop

wasteland workshop

Σε αυτό το DLC δίνεται στον παίκτη η ευκαιρία να αιχμαλωτίσει διάφορα ζωντανά πλάσματα που βρίσκονται στον απέραντο κόσμο του Fallout 4, όπως raiders ή Deathclaws.
Στην συνέχεια ο παίκτης θα μπορεί επίσης να εξημερώσει τα πλάσματα αυτά, καθώς και να τα βάλει να παλέψουν σε ένα είδους αρένας.
Επιπλέον, το DLC αυτό θα φέρει και κάποιες καινούργιες επιλογές σχεδίασης και design για τα  settlement του παίκτη.

Το Wasteland Workshop θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016 στην τιμή των 4.99$ USD.

 

Far Harbor

Harbor

Η αναζήτηση για μια νεαρή γυναίκα και μια μυστική αποικία από synths οδηγεί τον παίκτη στο μυστηριώδες νησί Far Harbor, όπου νέες αποστολές, settlements, πανίσχυρα πλάσματα και dungeons αναμένουν να ρίξουν σε νέες προκλήσεις τον παίκτη. Φυσικά εκεί  θα τον βοηθήσουν καινούργιες, υψηλότερου επιπέδου πανοπλίες και όπλα, για να τα βγάλει πέρα στο νησί, το οποίο όπως η Bethesda δήλωσε, είναι το μεγαλύτερο πρόσθετο κομμάτι γης που έχουν δημιουργήσει ποτέ σε DLC.

Το Far Harbor θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2016 στην τιμή των 24.99$ USD.

Φυσικά μετά από αυτά τα 3 DLC από 1 Μαρτίου, η τιμή του season pass θα ανεβεί από 29.99$ USD στα 49.99$ USD. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το season pass καθώς και όσοι θα προλάβουν να το αγοράσουν μέχρι και 29 Φεβρουάριου (για καλή τύχη όσων βρίσκονται οριακά δίνεται και μια μέρα παραπάνω φέτος!), θα λάβουν υλικό άξιας 60$ USD (Fallout 4 + 3 DLC) μόνο με 29.99$ USD.

Για όσους δε, δεν αντέχουν να περιμένουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία των DLC αυτών, η Bethesda προσφέρει την δυνατότητα για beta sign-ups. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Ελπίζουμε εν κατακλείδι τα DLC αυτά, και η τεράστια ποσότητα υλικού που θα φέρουν, να εκτοξεύσουν το Fallout 4 ακόμη πιο ψηλά. Και όπως αποκαλύπτει η ίδια η Bethesda, αυτό είναι μόνο η αρχή.

Υπομονή λοιπόν και Game on!

Περισσότερα νέα για το Fallout 4