Χωρίς προπονητή οι TSM

Ο Reginald απέλυσε τον head coach των TSM

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Reginald απέλυσε τον head coach των TSM dbc9e46996ff33afb8c390b13316fee5

Ο λόγος για τον KC «Woodbuck» Woods ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο προπονητής των TSM και χάρισε στην ομάδα, σε συνεργασία με τους παίκτες φυσικά, ένα score 7-3 στα standings. Μάλλον ο Reginald, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, νιώθει πώς η δεύτερη θέση δεν είναι αρκετή και ψάχνει να βρει κάποιον coach που θα δώσει την πρωτιά στην ομάδα του.

Πριν από δύο μέρες ο Andy «Reginald» Dinh ενημέρωσε τον Woodbuck πως δεν τον χρειάζεται άλλο η ομάδα. Ο Woods τον ανέφερε σε σχετικό του tweet αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες ως προς το γιατί τον απέλυσαν.

Οι TSM δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για την απόλυση του head coach.Ένα μέλος της ομάδας marketing της Team Solo Mid έκανε ένα σχόλιο στο twitter το όποιο έσβησε στη συνέχεια και μας δείχνει πως κρύβονται πολλά πράγματα πίσω από αυτή την τελεσίδικη απόφαση του Reginald.

Ωστόσο κάποιοι fans πιστεύουν πώς η κόντρα με συγκεκριμένους οδήγησε στην απόλυση του head coach. Αυτή την πεποίθηση τροφοδότησε η σειρά video TSM:Legends όπου υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ του Woods και τον παικτών του. Ο Woodbuck όμως απάντησε σε σχόλιο στο Reddit, εξηγώντας τι έγινε σε εκείνο το απόσπασμα.

Πρώην προπονητής baseball ο Woods, σε ομάδα λυκείου, είχε εμπειρία με νεότερους ανθρώπους και αυτό αναζητούσαν οι TSM στην αρχή. Κάποιον πιο έμπειρο και πιο ώριμο σε αντίθεση με τους προηγούμενους coach όπως ο Locodoco. Ο Regi άλλαξε γνώμη και περιμένουμε να δούμε ποιος θα καλύψει την θέση του Woods.

Περισσότερα νέα για το League of Legends