GLL Spring Split 3rd Place Match (Bo5) Recap: WLG vs ZRL

Διαβάστε τα highlights της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την τρίτη θέση

Διαβάστε τα highlights της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την τρίτη θέση

Νικητές του μικρού τελικού οι WLG, αλλά εκτός EU Masters

WLGaming vs Zerolag Esports

WLG Roster:

  • Madly (Top)
  • Warden (Jungle)
  • Bendix (Mid)
  • Bananitoo (ADC)
  • HungryPanda (Support)

ZRL Roster:

  • Delitto (Top)
  • DEV1L (Jungle)
  • Peppe (Mid)
  • Gagai (ADC)
  • Tutorial (Support)

Το Β05 για την τρίτη θέση του GLL ήταν μια σειρά αρκετά διασκεδαστικών games, αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν τόσο ισχυρά κίνητρα και κάτι να κυνηγήσουν. Οι WLG στο πρώτο match ήταν αρκετά πιο μπροστά από τους ZRL. Με το pentakill του Bananitoo (Kai’sa) και με ένα ακόμα triple kill λίγο αργότερα, οι WLG άνοιξαν τον δρόμο για το Νexus tων ZRL. Σε ένα match που θύμιζε πολύ SoloQ και με τη λογική “όλοι mid, όλοι ευθεία”, οι δύο ομάδες τελείωσαν το game στο 31’ με 79 kills συνολικά. Αν και ο Βaron έπεσε από τους ZRL sto 27’ και φαινόταν ότι το match θα πήγαινε υπέρ τους, οι WLG έπιασαν τον Delitto (Gnar) μόνο του στο mid. Mε το 4vs5 πλεονέκτημα των WLG, εισέβαλλαν ξανά στη βάση των ZRL και έκαναν το 1-0 της σειράς. 

Το δεύτερο παιχνίδι κινήθηκε στην ίδια λογική με το προηγούμενο. Οι δύο ομάδες έδωσαν λίγη προσοχή στα objectives, έκαναν το ένα fight μετά το άλλο και στο 13’ είχαμε ήδη 23 kills. To Ace των WLG στο 21’ ήταν ο παράγοντας που καθόρισε το game, καθώς πήραν όχι μόνο τον Infernal Drake, αλλά και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον χάρτη. Λίγο αργότερα, ο Baron έπεσε από τους WLG και με το buff,  έστειλαν τέσσερα άτομα των ZRL στο respawn. Οι WLG, συνέχισαν υπομονετικά το seige και έσπασαν τα inhibitors σε top και bottom lane. Το 2-0 ήρθε στο 29’ με 35 kills για τους WLG και 13K διαφορά στο gold. 

Το τρίτο match της σειράς είχε αρκετές εκπλήξεις στο draft των WLG, οι οποίοι έκλεισαν την τελευταία τους εμφάνιση στο Spring Split του GLL με αρκετά περίεργα picks. Με Zilean για τον Bendix στο mid, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με Urgot για τον Madly στη θέση του Support και με Singed για τον HungryPanda στο top lane. Πάρα πολλά fights για ακόμα μια φορά, με τους ZRL να βρίσκονται πίσω σε όλα τα stats και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Οι WLG σήμαναν τη λήξη του game στο 23’, έχοντας πλέον ξεφύγει στα kills. Με τελικό score 41-11, stomp-αραν την ομάδα των ZRL και βγήκαν τρίτοι στην γενική κατάταξη του Spring Split 2021.

Κάνοντας click στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τo Bo5 του match-up: https://www.twitch.tv/videos/944165005

Περισσότερα νέα για το League of Legends