Περίοδος Προετοιμασίας 2016: Αλλάζουν όλα!

Το 2016 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για όσους αγωνίζονται μαζί σε ομάδες.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έκδοση Alpha της ενημέρωσης της εφαρμογής του League

bg-hero-lcu

Η τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής του League of Legends είναι ο πιστός σας σύντροφος εδώ και έξι χρόνια, αλλά πλέον χρειάζεται επειγόντως αναβάθμιση. Είναι κάτι στο οποίο έχουμε αφιερώσει ήδη πάρα πολλή δουλειά. Από τη Σεζόν του 2016, θα ξεκινήσουμε να στέλνουμε προσκλήσεις στα μέλη της κοινότητας για να δοκιμάσουν μια πρώιμη έκδοση alpha της ενημερωμένης εφαρμογής για να μας στείλουν τα σχόλιά τους. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για την alpha, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε χώρο για όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Μόλις ολοκληρωθεί η έκδοση alpha, η ενημερωμένη εφαρμογή θα χαρακτηρίζεται κυρίως από τρεις παράγοντες:

Τι δημιουργούμε

Νέα τεχνολογία

el_GR_tech

Εγκαταλείπουμε το τεχνικό πλαίσιο της παλιάς εφαρμογής και δημιουργούμε μια νέα εφαρμογή από την αρχή, ώστε οι παίκτες να έχουν επιτέλους μια πιο αξιόπιστη και γρήγορη εφαρμογή, όπως τους αξίζει. Μπόνους: οι ομάδες της Riot θα μπορούν να αναπτύσσουν και να προσθέτουν πιο εύκολα νέες λειτουργίες.

Απλοποιημένο στυλ

Η ενημερωμένη εφαρμογή είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναθεωρήσουμε το περιβάλλον χρήστη και το σχεδιασμό. Εννοείται ότι στην πορεία θα ανανεώσουμε και τα γραφικά. Το νέο σχέδιο χρησιμοποιεί το ίδιο, ενιαίο θέμα για όλες τις ενότητες της εφαρμογές για πιο ξεκάθαρο και αρμονικό οπτικά αποτέλεσμα.

Μείνετε σε επαφή

el_GR_friends

Ήδη επεξεργαζόμαστε μια σειρά από νέες δυνατότητες που θα διευκολύνουν το παιχνίδι με φίλους, όπως είναι τα Πάρτι, οι Λέσχες και η εφαρμογή Φίλων για κινητές συσκευές. Η ενημερωμένη εφαρμογή μάς βοηθά να υλοποιήσουμε αυτόν το στόχο με μια αυτόνομη λίστα φίλων που καταναλώνει ελάχιστους πόρους και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε την πλήρη εφαρμογή. Θα σας επιτρέπει να βλέπετε ποιοι είναι στο παιχνίδι και να στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας ενώ κατεβάζετε τη νέα ενημέρωση. Επίσης, θα μπορείτε να μπαίνετε απευθείας σε παιχνίδια με ένα κλικ.

Ωραία, πως μπορώ να λάβω μέρος στην Alpha;

lcu-callout

Όλοι όσοι επιλέξουν να λάβουν μέρος στην alpha θα δοκιμάσουν μια ανολοκλήρωτη εμπειρία με πολλές ελλείψεις και σκαμπανεβάσματα, καθώς εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε όλα τα τμήματα της εφαρμογής. Αν είστε αρκετά γενναίοι για να γίνετε μέλη της ομάδας ειδικών αποστολών για την έκδοση alpha, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ορισμένα πράγματα: χρειαζόμαστε παίκτες επιπέδου 30 από όλον τον κόσμο. Οι παίκτες που επιδεικνύουν καλή συμπεριφορά στο ιστορικό τους θα έχουν προτεραιότητα. Για τεχνικούς λόγους, δεν μπορούμε να δεχτούμε όλους όσους θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι εγγραφές θα ανοίξουν πριν από την έναρξη της δοκιμής alpha που θα ξεκινήσει του χρόνου.

[leagueoflegends.com]

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends