Περίοδος Προετοιμασίας 2016: Αλλάζουν όλα!

Το 2016 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για όσους αγωνίζονται μαζί σε ομάδες.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Εξειδίκευση Ήρωα και σύνθεση αντικειμένων

bg-hero-mastery

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η εξειδίκευση σε έναν ήρωα ήταν από μόνη της μια ανταμοιβή, αλλά θέλουμε να σας δώσουμε κάτι παραπάνω για τα κατορθώματά σας. Έχουμε προσφέρει ήδη εκφράσεις εντός του παιχνιδιού, μπάνερ για πολλαπλές εξοντώσεις και περιγράμματα οθόνης φόρτωσης, αλλά όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή. Φέτος, θέλουμε να συνεχίσουμε να σας ανταμείβουμε για όλα όσα κάνετε, όπως το να παίζετε με φίλους και να παίζετε καλά με πολλούς ήρωες.

Ας δώσουμε το σήμα για την εισαγωγή στην…

Μαγοτεχνικές Δημιουργίες

Πρόκειται να προσθέσουμε στο παιχνίδι ένα νέο σύστημα που λέγεται «Μαγοτεχνικές Δημιουργίες» το οποίο θα έχει δύο στόχους: Πρώτον, θα είναι ένας τρόπος απόκτησης τυχαίων αντικειμένων σε πολύ μειωμένες τιμές (δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στις πιθανότητες εμφάνισης συγκεκριμένων αντικειμένων, αλλά σε γενικές γραμμές, αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο θα είναι πολύ πιο αποδοτικό να το αγοράσετε απευθείας). Δεύτερον (και αυτό ίσως είναι πιο σημαντικό για ορισμένους από εσάς), το σύστημα αυτό θα επιτρέπει στους παίκτες να αποκτούν ήρωες ή αμφιέσεις για τα επιτεύγματά τους εντός του παιχνιδιού. Δωρεάν.

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα σχέδιά μας:

champion-mastery-panel-1

Που είναι τα σεντούκια μου;

Κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν, θα μπορείτε να κερδίζετε Σεντούκια και Κλειδιά Εξειδίκευσης, καθώς θα συμμαχείτε και θα συναγωνίζεστε με τους φίλους σας. Μόλις αποκτήσετε (και συνδυάσετε) αυτά τα δύο αντικείμενα, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε το σεντούκι και να κερδίσετε διάφορα βραβεία, από 7 ήμερες ενοικιάσεις αντικειμένων μέχρι μόνιμες αμφιέσεις και ήρωες.

Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τυχαία Κλειδιά και Θραύσματα Κλειδιών μετά από κάθε νίκη. Αν παίξετε με φίλους, θα αποκτήσετε λίγα περισσότερα κλειδιά από όσους παίζουν σόλο και, αν έχετε τους κατάλληλους φίλους, θα μπορείτε να επιτύχετε πιο εύκολα νίκες! Μόλις αποκτήσετε αρκετά Θραύσματα Κλειδιών, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πλήρη Κλειδιά στον πάγκο δημιουργίας.

Τα Σεντούκια Εξειδίκευσης θα συνδέονται με τη βαθμολογία σας μετά το παιχνίδι, που ανέκαθεν ήταν ο συνδυασμός της προσωπικής σας απόδοσης και της απόδοσης της ομάδας σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στον αριθμό τον σεντουκιών που θα μοιράσουμε με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια της χρονιάς (ώστε να μην γίνει αγγαρεία και για να παρακολουθούμε το οικοσύστημα που δημιουργούμε), αλλά θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε νέους τρόπους απονομής σεντουκιών (και κλειδιών) για άλλες λειτουργίες και εκδηλώσεις.

Για όσους θέλουν απλώς να αποκτήσουν νέα αντικείμενα σε σημαντικά μειωμένες τιμές, θα προσφέρουμε στο κατάστημα και άλλους ξεχωριστούς τύπους σεντουκιών που θα περιέχουν εγγυημένα καλές προσφορές! Τέλος, αν πιστεύετε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ τις ανταμοιβές που κερδίζετε, μπορείτε να τις αλλάξετε με άλλο περιεχόμενο στον πάγκο δημιουργίας.

champion-mastery-panel-2

Αποδόμηση, αναβάθμιση και αναδόμηση στον πάγκο δημιουργίας

Όταν αποκτάτε νέο περιεχόμενο, θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε ως έχει ή να το τροποποιείτε στον πάγκο δημιουργίας. Τα ανεπιθύμητα λάφυρα μπορούν να αποδομηθούν σε βασικές ουσίες. Αυτές οι ουσίες χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση άλλων αντικειμένων, από ενοικιαζόμενα αντικείμενα έως μόνιμο περιεχόμενο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο δημιουργίας για να αναδομήσετε 3 ίδια μόνιμα ή ενοικιαζόμενα αντικείμενα σε ένα άλλο μόνιμο αντικείμενο του ίδιου τύπου (αμφίεση ή ήρωα).

champion-mastery-panel-3

Το μέλλον της σύνθεσης αντικειμένων

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το νέο σύστημα μαζί σας στο PBE τους μήνες που έρχονται. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα προσαρμόσιμο, πλήρες σύστημα στο οποίο θα μπορούν να συνδέονται τα μελλοντικά προγράμματα ανταμοιβών. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για εσάς κατά την κυκλοφορία της ενημέρωσης για τη Σεζόν 2016, για αυτό μείνετε συντονισμένοι!

[leagueoflegends.com]

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends