Περίοδος Προετοιμασίας 2016: Αλλάζουν όλα!

Το 2016 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για όσους αγωνίζονται μαζί σε ομάδες.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κοινωνικές λειτουργίες

bg-hero-social

Είτε πανηγυρίζετε για τα απίστευτα πέντακιλ και τον προβιβασμό σας ή θρηνείτε όλοι μαζί για ένα λάθος που σας κόστισε τον αγώνα, ένα είναι σίγουρο: το League είναι καλύτερο με φίλους. Για αυτόν το λόγο, κατά τη διάρκεια της Σεζόν 2016 θα προσθέσουμε τρεις νέες δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κοινότητες με παίκτες που σκέφτονται όπως εσείς, θα διευκολύνουμε τις προκαθορισμένες ομάδες να φτάσουν στο Φαράγγι των Επικαλεστών και θα βοηθήσουμε όλους τους παίκτες να παραμένουν σε επαφή ακόμη και μακριά από τον υπολογιστή τους με μια νέα εφαρμογή συνομιλίας League of Legends για iOS και Android.

Οι Λέσχες, τα Πάρτι και η εφαρμογή Φίλων του League βρίσκονται ακόμη σε θεμελιώδες επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν μεν επισήμως στις αρχές του επόμενου χρόνου, αλλά θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να επεξεργαζόμαστε αυτές τις δυνατότητες σε όλη τη διάρκεια της Σεζόν 2016.

Λέσχες

Να οργανωθούμε βρε παιδιά

Οι Λέσχες είναι κοινωνικές ομάδες που ονομάζουν (τα ονόματα πρέπει να είναι μοναδικά), οργανώνουν και ελέγχουν οι παίκτες. Σκοπός τους είναι να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον αριθμό των διαθέσιμων φίλων σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να παίζετε πάντα με τους κατάλληλους συμπαίκτες.

Σε βασικό επίπεδο, κάθε λέσχη προσφέρει ένα μόνιμο δωμάτιο συνομιλίας που δεν κλείνει όταν αποσυνδέονται τα μέλη. Είναι ένα κέντρο κοινωνικής δικτύωσης που διευκολύνει την εύρεση φίλων και την οργάνωση αγώνων. Ο συντονιστής κάθε λέσχης έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες σετ εργαλείων ελέγχου, τα οποία του επιτρέπουν να προσκαλεί ή να αποβάλλει μέλη ανά πάσα στιγμή. Οι συντονιστές μπορούν να μοιράζονται το βάρος της διαχείρισης της λέσχης με άλλα άτομα και να παραχωρούν δικαιώματα πρόσκλησης και αποβολής στα μέλη που επιλέγουν ως βοηθούς τους. Στην αρχή, οι Λέσχες δεν θα μπορούν να έχουν περισσότερα από 100 μέλη, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σε βάθος χρόνου.

Βρείτε τους κατάλληλους φίλους

Ποιοι συμμετέχουν σε μια Λέσχη; Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Από οπαδούς των esports μέχρι συμφοιτητές που λατρεύουν το παιχνίδι, οι Λέσχες μπορούν να έχουν ένα οποιοδήποτε κοινό θέμα. Επιπλέον, όταν αγωνίζεστε στο Φαράγγι των Επικαλεστών, μπορείτε να εκπροσωπήσετε τη Λέσχη σας με ειδικές ετικέτες που εμφανίζονται δίπλα από το Όνομα Επικαλεστή σας. Σημείωση: επειδή θα μπορείτε να είστε μέλη σε πολλές λέσχες ταυτόχρονα, θα υπάρχει ένας τρόπος για να αλλάζετε την ετικέτα σας εντός του παιχνιδιού.

Πάρτι

Μπείτε πιο γρήγορα στην ουρά ως ομάδα

Τα Πάρτι στην ουσία διευκολύνουν τους παίκτες που θέλουν να παραμείνουν μαζί από τον έναν αγώνα στον άλλον. Μερικές βασικές πληροφορίες:

Ένας παίκτης δημιουργεί ένα Πάρτι και προσκαλεί τους φίλους του σε μια ομαδική συνομιλία που παραμένει ανοικτή μεταξύ παιχνιδιών, αλλά όχι αν αποσυνδεθεί κάποιος παίκτης. Αφού δημιουργήσει το Πάρτι, ο αρχηγός της ομάδας ακολουθεί την κανονική διαδικασία για την έναρξη ενός παιχνιδιού και στη συνέχεια όλα τα μέλη του Πάρτι μπαίνουν μαζί στην ουρά αναμονής. Μετά από κάθε αγώνα τα μέλη ενός Πάρτι παραμένουν μαζί, διατηρούν το ομαδικό δωμάτιο συνομιλίας και μπορούν να ξεκινήσουν εύκολα έναν νέο αγώνα στο Φαράγγι των Επικαλεστών.

Ανοικτό ή κλειστό

Τα Πάρτι είναι ανοικτά από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα βλέπουν το Πάρτι σας στη λίστα φίλων τους, θα γνωρίζουν ότι ψάχνετε άτομα για να παίξετε και θα μπορούν να παίξουν μαζί σας με λίγα μόνο κλικ. Οι αρχηγοί των Πάρτι μπορούν να κλειδώνουν την ομάδα τους, ώστε να απαιτείται πρόσκληση για να συνδεθεί κάποιος.

Εφαρμογή Φίλων του League

Το League είναι καλύτερο όταν παίζετε με φίλους, για αυτό θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο να βρείτε τους φίλους σας και να οργανώσετε ένα παιχνίδι. Αυτός είναι το κενό που έρχεται να γεμίσει η εφαρμογή Φίλοι League of Legends για κινητές συσκευές.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τη λίστα των φίλων σας στο League, ώστε να μπορείτε να γκρινιάζετε στον παίκτη ζούγκλας σας ανά πάσα στιγμή, είτε κρύβεται στο ποτάμι και προσπαθεί να αιφνιδιάσει έναν αντίπαλο ήρωα στην κάτω λωρίδα ή βρίσκεται σε κάποιο αληθινό ποτάμι και ψαρεύει. Να γιατί θα πρέπει να ενθουσιαστείτε:

Συνδεθείτε με τους φίλους σας όπου και όποτε θέλετε

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Φίλων του League για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και να ετοιμαστείτε για ένα ματσάκι, ακόμα και αν δεν έχουν ανοίξει ακόμη τον υπολογιστή τους. Η εφαρμογή συγχρονίζει τις συνομιλίες σας από οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να μπορείτε να βρίζεστε μεταξύ σας αφού κατατροπώσετε τον αντίπαλό σας.

Μη χάνετε ούτε αγώνα

Η οργάνωση ομαδικών παιχνιδιών είναι πολύ πιο εύκολη όταν όλοι είναι online. Με τις προαιρετικές ειδοποιήσεις push, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε ούτε ένα μήνυμα, ακόμη και αν η ομάδα σας έχει ξαφνικά κεφάκια για ένα 5Χ5 αργά τη νύχτα.

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, οι Λέσχες, τα Πάρτι και οι εφαρμογή Φίλων είναι αρχικές προσπάθειες που σκοπεύουμε να βελτιώσουμε σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά τις Λέσχες, στο μέλλον σκοπεύουμε να οργανώσουμε δοκιμασίες μόνο για μέλη κάποιας Λέσχης. Επίσης, σκοπεύουμε να προσθέσουμε δυνατότητες αναζήτησης, ώστε να μπορούν να βρίσκουν Λέσχες και οι παίκτες που δεν έχουν μεγάλες λίστες φίλων.

Η εφαρμογή Φίλων του League θα είναι διαθέσιμη (εντελώς δωρεάν) για Android και iOS κάποια στιγμή στις αρχές του 2016. Η εφαρμογή θα συνεχίσει να εξελίσσεται σε βάθος χρόνου και θα προστεθεί υποστήριξη για νέες δυνατότητες, όπως τα Πάρτι και οι Λέσχες, όταν γίνουν διαθέσιμες.

[leagueoflegends.com]

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends