Περίοδος Προετοιμασίας 2016: Αλλάζουν όλα!

Το 2016 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για όσους αγωνίζονται μαζί σε ομάδες.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Περίοδος Προετοιμασίας

Οι αλλαγές που θα κάνουμε σε αυτήν την περίοδο προετοιμασίας έχουν στόχο να κάνουν κάθε παιχνίδι του League μοναδικό. Από τις δυνάμεις κάθε ήρωα και τα αντικείμενα που φέρνετε στη μάχη, μέχρι τις εξειδικεύσεις που προτιμάτε, θέλουμε οι αποφάσεις σας να έχουν βάρος και ξεκάθαρη σημασία για το πώς θα εκτυλιχθεί το παιχνίδι.

Ενημερώσεις Σκοπευτών

Μετά από τις αλλαγές που έγιναν στους κολοσσούς, τώρα ήρθε η σειρά των σκοπευτών του League να μπουν στο μικροσκόπιο. Αντί να τους ισορροπήσουμε ανάλογα με το τρέχον περιβάλλον του παιχνιδιού, θέλουμε να δώσουμε σε κάθε σκοπευτή μια δική του ταυτότητα που δεν θα σχετίζεται με το γενικότερο κλίμα του παιχνιδιού. Θέλουμε κάθε ήρωας να έχει τη δική του χαρακτηριστική δύναμη που θα λειτουργεί ως καταλύτης για τη σύνθεση της ομάδας ή θα εξουδετερώνει τη σύνθεση του αντιπάλου.

Μις Φόρτσουν

marksmen-section-1

Η Μις Φόρτσουν ήταν πάντα ο ήρωας του League με τα καλύτερα wombo combo, για αυτό ενισχύουμε την υπέρτατη ικανότητά της και προσθέτουμε έναν νέο μηχανισμό που θα τονίσει περισσότερο τα καταιγιστικά πυρά της.

Κουίν

marksmen-section-2

Η Κουίν γίνεται ο γρηγορότερος ήρωας στη Γη των Ρούνων. Κανείς δεν σταματάει ένα split push καλύτερα από τα Φτερά της Ντεμάσια.

Γκρέιβς

leagueoflegendswallpapers.com-LoL-Graves-2014

Η τακτική του Γκρέιβς ήταν πάντα να πλησιάζει κοντά τους εχθρούς του και να τους γεμίζει τρύπες. Τώρα είναι ακόμα πιο καλός σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να του ορμήσετε από κοντά για να του πάρετε τον αέρα, μάλλον θα απογοητευτείτε.

Κογκ’Μο

marksmen-section-4

Ο Κογκ’Μο εξελίσσεται στο βαρύ πυροβολικό, το κουτάβι του Κενού. Αν τον προστατεύσετε σωστά, θα κάνει κομμάτια κάθε ομάδα.

Κόρκι

marksmen-section-5

Ο Κόρκι εξακολουθεί να είναι ο πιο «μαγικός» μας σκοπευτής, αλλά τώρα ο τολμηρός βομβιστής μας έχει στη διάθεσή του ένα λεπτό για να τα δώσει όλα κάθε φορά που επιστρέφει στη βάση.

Κέιτλιν

marksmen-section-6

Η Κέιτλιν έχει βγει για κυνήγι ως η πρώτη σκοπευτής του Πίλτοβερ. Πολιορκήστε εχθρικούς πύργους ενώ εκτελείτε εχθρούς που τρέχουν για να ξεφύγουν.

Ενημερώσεις Σκοπευτών: Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενα σκοπευτών

Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές ανάλογα με το ποιόν (ή τι) θέλετε να αντιμετωπίσετε, και πώς θα συνεισφέρετε στην ομάδα σας μέσω της επιλογής σας. Άρα, είτε θέλετε να το παίξετε μοναχικοί καβαλάρηδες, μονομαχώντας μακριά από τον πυρήνα της δράσης, ευκίνητοι μάγοι ή πολιορκητικές μηχανές που παίρνουν σβάρνα τους πύργους, θα έχετε στη διάθεση σας όλα τα σωστά αντικείμενα για κάθε είδους στόχου.

Έχουμε κάνει μια γενική αναδιάταξη των αντικειμένων των σκοπευτών ώστε να είναι πιο ξεκάθαρο γιατί αξίζει να αγοράσετε ένα αντικείμενο και πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να το αγοράσετε. Ορισμένα αντικείμενα δεν έχουν αλλάξει πολύ, αλλά ορισμένα έχουν αλλάξει αρκετά, ώστε να συνδυάζονται καλύτερα με τα υπόλοιπα. Στον κατάλογο που ακολουθεί, έχουμε επισημάνει αντίστοιχα τα νέα (και τα ανασχεδιασμένα) αντικείμενα, καθώς και αυτά που έχουν αλλάξει περισσότερο.

Ζημιά

Πώς προκαλώ ζημιά; Με ξόρκια; Με επιθέσεις; Και τα δύο;

EssenceReaver(Ενημερωμένο) Θεριστής Ψυχών

Χρησιμοποιώ ξόρκια. Πολλά ξόρκια.

+Ζημιά Επίθεσης
+Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος

Παθητική: Αποκτήστε το μισό της Πιθανότητας Καίριου Χτυπήματος ως Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης (επιπρόσθετα από τη βασική τιμή).

Παθητική: Τα Καίρια Χτυπήματα αναπληρώνουν μέρος του Μέγιστου Μάνα σας.

InfinityEdgeΑιχμή του Απείρου

Απλώς μου αρέσουν τα μεγάλα νούμερα.

+Ζημιά Επίθεσης
+Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος

Παθητική: Αυξάνεται η μπόνους ζημιά των Καίριων Χτυπημάτων.

Blade-of-the-Ruined-KingΛεπίδα του Έκπτωτου Βασιλιά

Μου αρέσει να σκοτώνω τους στόχους μου έναν-έναν.

+Ζημιά Επίθεσης
+Ταχύτητα Επίθεσης
+Αρπαγή Ζωής

Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις προκαλούν ένα ποσοστό της τρέχουσας Ζωής του στόχου ως ζημιά.

Ενεργή: Προκαλεί ζημιά ίση με ένα ποσοστό της μέγιστης Ζωής του στοχευμένου ήρωα, θεραπεύει την ίδια ποσότητα Ζωής και κλέβει ένα ποσοστό της Ταχύτητα Κίνησης του στόχου.

Πολλαπλασιαστές

Πώς μπορώ να ενισχύσω τη ζημιά μου;

PhantomDancer(Ενημερωμένο) Χορευτής φαντασμάτων

ΕΣΥ είσαι ο στόχος μου.

+Ταχύτητα Επίθεσης
+Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος

Παθητική: Βαλς των Φαντασμάτων: Όταν βρίσκεστε σε κάποια συγκεκριμένη απόσταση από έναν ορατό αντίπαλο ήρωα, μπορείτε να περνάτε μέσα από μονάδες και έχετε μπόνους Ταχύτητα Κίνησης όταν κινείστε προς το μέρος τους.

Παθητική: Θρήνος: Ο τελευταίος ήρωας που θα χτυπήσετε προκαλεί λιγότερη ζημιά σε εσάς.

StatikkShiv(Ενημερωμένο) Στιλέτο Στατικού Ηλεκτρισμού

Θέλω να πιέσω στις λωρίδες μου… με ηλεκτρισμό!

+Ταχύτητα Επίθεσης
+Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος
+Ταχύτητα Κίνησης

Παθητική: Συσσωρεύετε στοίβες ενέργειας καθώς κινείστε και με τις επιθέσεις σας. Στις 100 στοίβες γεμίζετε ενέργεια.

Μοναδική Παθητική: Κεραυνός Στιλέτου: Οι Φορτισμένες επιθέσεις σας προκαλούν μπόνους Μαγική Ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο) σε έως και 5 στόχους με κάθε χτύπημα. Η ικανότητα προκαλεί διπλάσια ζημιά σε υπηρέτες και μπορεί να καταφέρει Καίρια Χτυπήματα.

RapidFirecannon(Νέο) Κανόνι Ταχύτατου Πυρ

Λατρεύω τις πολιορκίες.

+Ταχύτητα Επίθεσης
+Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος
+Ταχύτητα Κίνησης

Παθητική: Συσσωρεύετε στοίβες ενέργειας καθώς κινείστε και με τις επιθέσεις σας. Στις 100 στοίβες γεμίζετε ενέργεια.

Μοναδική Παθητική: Φλογερός Όλμος Οι Φορτισμένες επιθέσεις σας αποκτούν μεγαλύτερη εμβέλεια και προκαλούν μπόνους Μαγική Ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο) με κάθε χτύπημα. Οι Φορτισμένες επιθέσεις είναι αποτελεσματικές ενάντια σε κτίρια.

RunaansHurricane(Ενημερωμένο) Τυφώνας του Ρουναάν

Θα σας πάρω όλους μαζί μου!

+Ταχύτητα Επίθεσης
+Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος
+Ταχύτητα Κίνησης

Μοναδική Παθητική: Οργή του Ανέμου: Όταν κάνετε βασικές επιθέσεις, εκτοξεύονται βολές που προκαλούν ζημιά σε έως και 2 εχθρούς που βρίσκονται κοντά στον στόχο. Οι βολές προκαλούν Καίρια Χτυπήματα και εφαρμόζουν επιδράσεις κατά το χτύπημα.

Μοναδική Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις προκαλούν επιπλέον ζημιά κατά το χτύπημα.

Επιλογή στόχου

Ποιον πρέπει να ρίξω πρώτα;

LordDominiksRegards(Νέο) Τα χαιρετίσματα του Λόρδου Ντομινίκ

Φονέας Γιγάντων.

+Ζημιά Επίθεσης

Μοναδική Παθητική: Τελευταίος Ψίθυρος: +Μπόνους Διείσδυση Θωράκισης
Μοναδική Παθητική: Φονέας Γιγάντων: Δίνει μπόνους ζημιά ενάντια σε αντίπαλους ήρωες με μεγαλύτερη μέγιστη Ζωή από εσάς.

MortalReminder(Νέο) Αναπόφευκτος Θάνατος

Κανείς δεν θα θεραπευτεί σήμερα.

+Ζημιά Επίθεσης

Παθητική: Τελευταίος Ψίθυρος: +Μπόνους Διείσδυση Θωράκισης

Μοναδική Παθητική: Εκτελεστής: Προκαλεί Βαριά Τραύματα στον στόχο, μειώνοντας όλη την εισερχόμενη θεραπεία.

Νέο

Ποιος με έχει βάλει στο στόχαστρο;

BloodthirsterΑιμοδιψής

Θα χρειαστώ λίγη προστασία στην αρχή και μετά θα πάρω μπρος.

+Ζημιά Επίθεσης
+Αρπαγή Ζωής

Μοναδική Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις σας μπορούν να σας θεραπεύσουν πέρα από τη μέγιστη Ζωή σας. Η επιπλέον Ζωή αποθηκεύεται ως ασπίδα (ανάλογα με το επίπεδο του ήρωα) που μπορεί να μπλοκάρει την εισερχόμενη ζημιά.

MercurialScimitar(Ενημερωμένο) Γιαταγάνι από Υδράργυρο

Πάψε να με ακινητοποιείς!

+Ζημιά Επίθεσης
+Αντίσταση Μαγείας
+Αρπαγή Ζωής (!)

Μοναδική Ενεργή: Υδράργυρος: Αφαιρεί όλες τις αποδυναμώσεις και δίνει ένα σύντομο μπόνους Ταχύτητας Κίνησης.

DeathsDance(Νέο) Χορός του Θανάτου

Η καλύτερη άμυνα είναι μια καλή επίθεση.

+Ζημιά Επίθεσης
+Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης

Μοναδική Παθητική: Όταν προκαλείτε Σωματική Ζημιά, θεραπεύεστε για ένα μέρος της ζημιάς που προκαλέσατε.

Μοναδική Παθητική: Ένα μέρος όλης της ζημιάς που δέχεστε επιβραδύνεται και προκαλείται σε βάθος χρόνου με τη μορφή αιμορραγίας.

Θεμελιώδεις εξειδικεύσεις

Σε αυτήν την περίοδο προετοιμασίας, θα ενημερώσουμε το σύστημα των εξειδικεύσεων για να σας προσφέρουμε στοχευμένες επιλογές, αυξημένης αποτελεσματικότητας, αντί για ένα πλήθος από μαθηματικούς υπολογισμούς. Κάθε διαδοχική «βαθμίδα» εξειδικεύσεων θα έχει μεγαλύτερη σημασία, με αποκορύφωμα τις «Θεμελιώδεις Εξειδικεύσεις» της βαθμίδας 3, οι οποίες επηρεάζουν ουσιαστικά τον τρόπο παιχνιδιού του ήρωά σας. Συγκεντρώνοντας την ισχύ σε ξεκάθαρα κρίσιμα σημεία, οι εξειδικεύσεις που διαλέγετε από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα πρέπει να επιδρούν πάνω στο στυλ παιχνιδιού σας και θέλουμε να σας προσφέρουμε πολλαπλές εναλλακτικές εξειδίκευσης για πολλούς από τους ήρωες στο League.

  1. Δέντρο Αποφασιστικότητας: 0
  2. Δέντρο Εξυπνάδας: 18
  3. Δέντρο Αγριότητας: 12

bg

Ο Κήρυκας του Φαραγγιού

Δεν είναι μυστικό ότι οι παίκτες που αγωνίζονται στην επάνω λωρίδα, μακριά από τις εξελίξεις, καταλήγουν να νιώθουν μοναξιά χωρίς έναν δράκο να παλέψουν. Αντί να φέρουμε τούμπα τον χάρτη, εξερευνούμε νέους δρόμους για να συνδέσουμε τον βορρά με τον υπόλοιπο χώρο, ώστε να μπορούν και οι παίκτες της πάνω λωρίδας να αισθάνονται ότι αλληλεπιδρούν με την ομάδα τους στα πρώτα 15 λεπτά.

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στις λεπτομέρειες, αλλά μπορείτε να περιμένετε νέες συναντήσεις στο Φαράγγι των Επικαλεστών στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού. Αν νικήσετε το νέο τέρας, θα αποκτήσετε μια ενίσχυση ειδικά σχεδιασμένη για την αρχή του παιχνιδιού που θα σας βοηθήσει να πιέσετε στη λωρίδα σας.

Ενόραση

Ο στόχος μας όσον αφορά την Ενόραση είναι διπλός: καταρχάς, θέλουμε να συνεχίσουμε να προωθούμε την στρατηγική Ματιού ως ομαδική προσπάθεια και δεύτερον, θέλουμε να της δώσουμε μια νέα δυναμική σε σχέση με το παρελθόν. Για να υλοποιήσουμε το πρώτο μέρος, κάνουμε πράγματα όπως τις δωρεάν ενημερώσεις των Φυλαχτών για όλους. Επίσης, θα έχετε την επιλογή να αναβαθμίσετε τα αντικείμενα υποστήριξης πρώτης βαθμίδας είτε σε ισχυρά αντικείμενα τρίτης βαθμίδας ή σε Λίθους Όρασης. Σχετικά με το δεύτερο μέρος του στόχου μας, αφαιρούμε τα Αόρατα Μάτια από το κατάστημα, ώστε να πιέσουμε τις ομάδες να στηριχτούν περισσότερο στο ροζ φυλαχτό (και το μπλε Μάτι!) για να πετύχουν τον τρόπο που επιθυμούν να επιτηρούν τον χάρτη. Ωστόσο, παράλληλα με αυτή την αλλαγή, προσθέτουμε επίσης νέες ιδιότητες στα «απομεινάρια» των Ματιών, αφού καταστραφούν. Τώρα που θα βλέπετε τα απομεινάρια των Ματιών που μας άφησαν χρόνους, θα μπορείτε να μελετήσετε καλύτερα τις συνήθειες του αντιπάλου σας όσον αφορά την ορατότητα στο χάρτη, όπως και τις δικές σας.

Συντρίμμια Ματιών

preseason-vision-debris

Τα Μάτια αφήνουν πλέον συντρίμμια όταν καταστρέφονται, ώστε να κατανοείτε καλύτερα τις αμυντικές συνήθειες των αντιπάλων και των συμπαικτών σας.

Φυλαχτά

Πλέον τα Φυλαχτά αναβαθμίζονται αυτόματα, ενώ η δύναμή τους αυξάνεται καθώς ανεβαίνετε επίπεδα. Το Μπλε Φυλαχτό καταργήθηκε, αλλά το Κίτρινο είτε λειτουργεί όπως πριν (2 μάτια σε κατάσταση επαναφόρτισης) είτε μπορεί να μετατραπεί σε φυλαχτό ανιχνευτή μεγάλης εμβέλειας, με δυνατότητα ρίψης ενός ορατού ματιού 1 Ζωής με απεριόριστη διάρκεια. Το Κόκκινο Φυλαχτό πλέον «αποκαλύπτει» όλες τις μονάδες (τέρατα, ήρωες, μάτια) που σαρώνει, λειτουργώντας τόσο ως καθαριστής ματιών όσο και ως ελεγκτής βλάστησης. Το Κόκκινο Φυλαχτό μπορείς επίσης να μετατραπεί σε προσωπικό ραντάρ που ακολουθεί τον ήρωά σας για ένα διάστημα, σαρώνοντας και απενεργοποιώντας όλα τα μάτια στην πορεία σας.

Λίθοι Όρασης

preseason-vision-sightstones

Τα αντικείμενα υποστήριξης δημιουργίας Χρυσού μπορούν να αναβαθμιστούν πλέον σε ολοκληρωμένα αντικείμενα τρίτης βαθμίδας με ισχυρές ενεργές ικανότητες ή σε λίθους όρασης που καταλαμβάνουν λίγο χώρο στο απόθεμά σας με στατιστικά δημιουργίας Χρυσού. Επιπλέον, θα επιστρέψει στο παιχνίδι το Ρουμπίνι Όρασης, το οποίο θα μειώνει το Χρόνο Επαναφόρτισης όλων των ενεργών αντικειμένων σας. Επομένως, πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε να επενδύετε σε ενεργά αντικείμενα ή απλά να συμπληρώσετε το Λίθο Όρασης και μετά να αποκτήσετε παραδοσιακά αντικείμενα υποστήριξης ζημιάς/τανκ.

Νέα αντικείμενα για την αρχή του αγώνα

Η σειρά αντικειμένων του Ντόραν (Ξίφος, Δαχτυλίδι και Ασπίδα) θα γίνει το νέο βασικό σετ «γενικού προσανατολισμού», ενώ θα προστεθούν νέες, πιο ειδικευμένες επιλογές για όσους θέλουν να επικεντρωθούν σε άλλες τακτικές στην αρχή του αγώνα. Θέλετε να παίξετε πιο επιθετικά στη λωρίδα; Θέλετε μια αμυντική επιλογή για φαρμάρισμα; Κάτι μεταξύ των δύο; Θα έχουμε κάτι για όλους.

Cull(Νέο) Αποδεκατισμός

+Ζημιά Επίθεσης
+Ζωή κατά το χτύπημα

Μοναδική Παθητική: Κάθε εκτέλεση υπηρέτη δίνει επιπλέον Χρυσό. Αν σκοτώσετε έναν καθορισμένο αριθμό υπηρετών, θα αποκτήσετε αμέσως επιπλέον μπόνους Χρυσό και θα απενεργοποιηθεί αυτή η παθητική ικανότητα.

DarkSeal(Νέο) Η Σκοτεινή Σφραγίδα

+Ισχύς Ικανότητας
+Αυξημένη Θεραπεία από Φίλτρα
+Μάνα

Μοναδική Ενεργή: Δίνει Ισχύ Ικανότητας για κάθε στοίβα Δόξας.

Μοναδική Ενεργή: Δίνει Δόξα για εκτέλεση ή βοήθεια σε εκτέλεση ήρωα, έως ένα μικρό όριο. Αν πεθάνετε, χάνετε Δόξα.

Αναβαθμίσεις στον Ψυχοκλέφτη του Μετζάι

HuntersTalisman(Νέο) Φυλαχτό του Κυνηγού

+Αναπλήρωση Μάνα στη Ζούγκλα

Μοναδική Παθητική: Δόντι: Αν προκαλέσετε ζημιά σε ένα τέρας, κλέβετε Ζωή σε 5 δευτερόλεπτα.

HuntersMachete(Ενημερωμένο) Ματσέτα του Κυνηγού

+Αρπαγή Ζωής ενάντια σε τέρατα

Μοναδική Παθητική: Νύχι: Οι βασικές επιθέσεις προκαλούν μπόνους ζημιά σε τέρατα κατά το χτύπημα.

TrackersKnife(Νέο) Μαχαίρι του Προσκόπου

+Αρπαγή Ζωής ενάντια σε τέρατα
+Αναπλήρωση Μάνα στη Ζούγκλα

Μοναδικη Ενεργη: Νύχια και Δόντια: Οι βασικές επιθέσεις προκαλούν μπόνους Ζημιά σε τέρατα. Αν προκαλέσετε ζημιά σε ένα τέρας, κλέβετε Ζωή σε 5 δευτερόλεπτα.

Μοναδικη Ενεργη: Παρακολούθηση (Μικρή): Καταναλώνει μια χρήση και τοποθετεί ένα Αόρατο Μάτι που αποκαλύπτει τη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως 2 φορτίσεις που γεμίζουν ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

Νέα αντικείμενα αντοχής

Ανεβάζουμε τις τιμές στα Φίλτρα Ζωής για να τα χαρακτηρίσουμε καλύτερα ως αγορές για όσους χρειάζονται έστω και λίγη βοήθεια για να επιβιώσουν στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Όποια μορφή μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας είχαμε, την βασίζουμε τώρα σε «επαναφορτιζόμενα» φίλτρα (και τις επακόλουθες αναβαθμίσεις) ώστε να ενισχύσουμε την ταυτότητα τους (καθώς πριν, η στρατηγική υποστήριξης χρειαζόταν απλά ένα… φιαλίδιο και ένα φίλτρο). Από την άλλη, καταργούμε τα Φίλτρα Μάνα. Η απόφαση μας να καταργήσουμε τα Φίλτρα Μάνα κινείται στην ίδια φιλοσοφία που εφαρμόζουμε στα υπόλοιπα βασικά αντικείμενα. Οι 100 μονάδες Μάνα τείνουν να ευνοούν ορισμένους τύπους ηρώων σε σχέση με άλλους (καθώς το κόστος Μάνα εξισορροπείται ατομικά για κάθε ήρωα) και ταλαντεύονται πολύ απότομα μεταξύ μιας μέτριας ή μιας εξαιρετικά συμφέρουσας αγοράς. Με την αφαίρεση των Φίλτρων Μάνα, μπορούμε να εξισορροπήσουμε καλύτερα το κόστος των ικανοτήτων των ηρώων με την ανανέωση του Μάνα, ενώ βελτιστοποιούμε ουσιαστικά τις «στρατηγικές βιωσιμότητας» του League.

ManaPotion(Καταργήθηκε) Φίλτρο Μάνα

 

 

HealthPotion(Ενημερωμένο) Φίλτρο Ζωής

ΝΕΟ ΚΟΣΤΟΣ: 50 Χρυσός

RefillablePotionΝέο Φίλτρο που ξαναγεμίζει

Καταναλώνει μια φόρτιση για να αναπληρώσει μια ποσότητα Ζωής σε λίγα δευτερόλεπτα. Αποθηκεύει έως 2 φορτίσεις και γεμίζει ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

CorruptingPotionΝέο Φίλτρο Διάβρωσης

Καταναλώνει μια φόρτιση για να αναπληρώσει Ζωή και Μάνα σε 12 δευτερόλεπτα και δίνει Διαβρωτικό Άγγιγμα όσο διαρκεί η επίδρασή του. Αποθηκεύει έως 3 φορτίσεις που γεμίζουν ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

Διαβρωτικό Άγγιγμα:Οι ικανότητες και οι επιθέσεις ενός στόχου καίνε τους αντίπαλους ήρωες και προκαλούν μικρή ποσότητα Μαγικής Ζημιάς σε 3 δευτερόλεπτα (αυξάνεται με το επίπεδο του ήρωα).

HuntersPotionΝέο Φίλτρο του Κυνηγού

Καταναλώνει μια φόρτιση για να αναπληρώσει μια ποσότητα Ζωής και Μάνα σε 8 δευτερόλεπτα. Αποθηκεύει έως 4 φορτίσεις και γεμίζει ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

Οι εκτελέσεις Μεγάλων Τεράτων δίνουν μία φόρτιση.

[leagueoflegends.com]

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends