Περίοδος Προετοιμασίας 2016: Αλλάζουν όλα!

Το 2016 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για όσους αγωνίζονται μαζί σε ομάδες.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ενημερώσεις Σκοπευτών

Μις Φόρτσουν

Η Κυνηγός Επικηρυγμένων

miss-fortune

Το Κατά Ριπάς διαρκεί πλέον περισσότερο και τα κύματα σφαιρών που εκτοξεύει αυξάνονται καθώς αναβαθμίζει την υπέρτατη ικανότητά της. Επίσης, θα μεταφέρουμε το Καμαρωτό Βάδισμα στο W και θα της δώσουμε μια ολοκαίνουρια παθητική που θα λέγεται (δοκιμαστικά)… Χαδάκια. Με αυτήν την ικανότητα, η Μις Φόρτσουν θα προκαλεί περισσότερη ζημιά στους στόχους που επιλέγει, εκτός από αυτόν που πυροβόλησε τελευταία φορά. Έχει δύο πιστόλια, επομένως, αν αλλάζει συνεχώς στόχους, μπορεί να προκαλεί τεράστια ζημιά σε πολλά θύματα. Τέλος, το Μολυσμένο Μπαρούτι διαρκεί πλέον λιγότερο, αλλά της δίνει πολύ περισσότερη Ταχύτητα Επίθεσης και (πολύ σημαντικό) η διάρκεια του επεκτείνεται κάθε φορά που η Μις Φόρτσουν προκαλεί επιπλέον ζημιά με τα Χαδάκια.

Miss_Fortune_P ΠΑΘΗΤΙΚΗ – Χαδάκια

Η Μις Φόρτσουν προκαλεί μπόνους ζημιά όταν επιτίθεται σε έναν νέο στόχο.

MissFortuneRicochetShot Q – Διπλή Βολή

Η Μις Φόρτσουν ρίχνει μια βολή που διαπερνά έναν εχθρό και χτυπά έναν εχθρό που βρίσκεται πίσω του, προκαλώντας περισσότερη ζημιά στον δεύτερο στόχο. Και τα δύο χτυπήματα μπορούν να εφαρμόσουν Χαδάκια. Αν σκοτωθεί ο πρώτος στόχος, ο δεύτερος θα δεχτεί μπόνους ζημιά.

Miss_Fortune_W W – Καμαρωτό Βάδισμα

ΠΑΘΗΤΙΚΗ: Για λίγα δευτερόλεπτα, η Μις Φόρτσουν δεν μπορεί να δεχτεί απευθείας ζημιά. Στη συνέχεια, αποκτά μπόνους Ταχύτητα Κίνησης. Μετά από ένα χρονικό διάστημα, αποκτά περισσότερη Ταχύτητα Κίνησης.

ΕΝΕΡΓΗ: Η Μις Φόρτσουν αποκτά μπόνους Ταχύτητα Επίθεσης, πέρα από το πλήρες μπόνους Ταχύτητας Κίνησης της παθητικής επίδρασης του Καμαρωτού Βαδίσματος. Τα Χαδάκια επεκτείνουν τη διάρκεια του μπόνους Ταχύτητας Επίθεσης. Η αύξηση της διάρκειας διπλασιάζεται ενάντια σε ήρωες.

MissFortuneScattershot E – Βροχή από Σφαίρες

Η Μις Φόρτσουν εξαπολύει εκατοντάδες σφαίρες στον αέρα οι οποίες πέφτουν σε μια περιοχή και προκαλούν ζημιά, ενώ επιβραδύνουν τους εχθρούς.

Miss_Fortune_R R – Κατά Ριπάς

Η Μις Φόρτσουν εξαπολύει έναν καταιγισμό από σφαίρες σε έναν κώνο μπροστά της για λίγα δευτερόλεπτα και προκαλεί ζημιά με κάθε κύμα. Το Κατά Ριπάς μπορεί να προκαλέσει Καίρια Χτυπήματα για μπόνους ζημιά.

Κουίν

Τα Φτερά της Ντεμάσια

quinn

Η Επίθεση Τύφλωσης δεν προκαλεί πλέον τύφλωση (επομένως θα πρέπει να αλλάξουμε όνομα στην ικανότητα, προφανώς), αλλά ο Χρόνος Επαναφόρτισής της μειώνεται κάθε φορά που η Κουίν επιτίθεται σε εχθρούς που έχουν γίνει Ευάλωτοι από τον Βάλορ. Στη συνέχεια, θα μετατρέψουμε την υπέρτατη ικανότητα της Κουίν σε μια ικανότητα που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί και θα επιτρέπει στην ηρωίδα να κινείται ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. Οι περισσότεροι ήρωες βασίζονται στην Τηλεμεταφορά, όταν θέλουν να απομακρυνθούν με ασφάλεια από την ομάδα τους, αλλά η ταχύτερη ηρωίδα του League μπορεί να κινείται ελεύθερα και να κάνει split push – ή να αντιμετωπίζει ένα split push – σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη, χωρίς να χρειάζεται Ξόρκια Επικαλεστή.

Quinn_P ΠΑΘΗΤΙΚΗ – Επιδρομέας

Κάθε λίγα δευτερόλεπτα, ο Βάλορ σημαδεύει έναν κοντινό εχθρό ως Ευάλωτο και τον αποκαλύπτει για λίγα δευτερόλεπτα. Αν η Κουίν χτυπήσει τον ευάλωτο στόχο, θα προκαλέσει μπόνους ζημιά. Ο Χρόνος Επαναφόρτισης του Επιδρομέα προσαρμόζεται ανάλογα με την Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος.

Quinn_Q Q – Εναέρια Επίθεση

Ο Βάλορ πετάει σε ευθεία γραμμή, σταματά όταν χτυπήσει τον πρώτο εχθρό που θα βρει στο δρόμο του και προκαλεί ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Ο βασικός στόχος επισημαίνεται ως Ευάλωτος. Αν η Εναέρια Επίθεση σκοτώσει μια μονάδα, επιστρέφει το μισό Χρόνο Επαναφόρτισης.

QuinnW W – Αναπτυγμένες Αισθήσεις

ΠΑΘΗΤΙΚΗ: Όταν επιτίθεται σε έναν Ευάλωτο στόχο, η Κουίν αποκτά μεγαλύτερη Ταχύτητα Επίθεσης και Ταχύτητα Κίνησης.

ΕΝΕΡΓΗ: Ο Βάλορ αποκαλύπτει μια μεγάλη περιοχή γύρω από την Κουίν.

KhazixE E – Άλμα

Η Κουίν εφορμά προς τον στόχο, προκαλεί ζημιά και τον σημαδεύει ως Ευάλωτο. Μόλις φτάσει στον στόχο της, πηδά επάνω του, τον εκτοπίζει και τον επιβραδύνει για λίγο.

QuinnR R – Ομαδικό Χτύπημα

Ουράνιο Χτύπημα: Οι Κουίν και Βάλορ προκαλούν ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς, καθώς ο Βάλορ πετά και πάλι στον ουρανό

Γκρέιβς

Ο Παράνομος

graves

Αλλάζουμε τις βασικές επιθέσεις του Γκρέιβς, ώστε να λειτουργούν όπως τα Σκάγια. Αυτό σημαίνει ότι οι βασικές επιθέσεις του θα προκαλούν πλέον ζημιά σε κωνικό πεδίο επιρροής και θα απωθούν τους υπηρέτες. Βέβαια, και οι τρεις βολές (ναι, η καραμπίνα του εξακολουθεί να ρίχνει τρεις βολές, ούτε εμείς μπορούμε να καταλάβουμε πώς γίνεται αυτό) μπορούν να μπλοκαριστούν. Επιπλέον, οι βασικές επιθέσεις του Γκρέιβς χρησιμοποιούν πλέον ένα σύστημα πυρομαχικών που σημαίνει ότι πρέπει να γεμίζει ξανά το όπλο του μόλις ρίξει δύο βολές. Κάθε βολή που βρίσ σε δύο στάδια. Θα μπορούσαμε να σας το εξηγήσουμε πιο αναλυτικά, αλλά καλύτερα να δείτε το βίντεο.

Graves_P ΠΑΘΗΤΙΚΗ – Πεπρωμένο

Οι βασικές επιθέσεις εκτοξεύουν σφαίρες με διασπορά (οι σφαίρες γίνονται διπλάσιες στα Καίρια Χτυπήματα), οι οποίες προκαλούν τη βασική ζημιά για την πρώτη σφαίρα που θα βρει στόχο και μπόνους ζημιά για κάθε επιπλέον σφαίρα. Οι επιθέσεις δεν μπορούν να περάσουν επάνω από μονάδες, αλλά σπρώχνουν προς τα πίσω όλες τις μονάδες που δεν είναι ήρωες. Το Πεπρωμένο λειτουργεί με ένα σύστημα πυρομαχικών και ο Γκρέιβς πρέπει να γεμίζει το όπλο του μετά από 2 επιθέσεις.

Graves_Q Q – Ως Εδώ Ήταν

Ο Γκρέιβς ρίχνει μια εκρηκτική βολίδα που προκαλεί ζημιά στους εχθρούς σε μια ευθεία και αφήνει πίσω της ένα ίχνος από μπαρούτι. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η βολίδα ανατινάζει το ίχνος από μπαρούτι και προκαλεί επιπλέον ζημιά. Αν το Ως Εδώ Ήταν έρθει σε επαφή με τοίχο, εκρήγνυται αμέσως.

GravesSmokeGrenade W – Καπνογόνο

Ο Γκρέιβς εκτοξεύει ένα εκρηκτικό καπνογόνο που προκαλεί ζημιά, επιβραδύνει τους εχθρούς και δημιουργεί ένα σύννεφο Μαύρου Καπνού που παραμένει στην περιοχή για ένα χρονικό διάστημα. Οι εχθροί που βρίσκονται μέσα στην περιοχή με το Μαύρο Καπνό δεν έχουν ορατότητα έξω από αυτήν.

GravesMove E – Γρήγορο Πιστόλι

Ο Γκρέιβς ορμά προς τα εμπρός και βάζει μια σφαίρα στο όπλο του ενώ κινείται. Για λίγα δευτερόλεπτα, ο Γκρέιβς αποκτά μπόνους Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας. Αυτό το μπόνους είναι σωρευτικό. Οι βασικές επιθέσεις μειώνουν το Χρόνο Επαναφόρτισης του Γρήγορου Πιστολιού και, όταν ο Γκρέιβς επιτίθεται σε εχθρούς που δεν είναι υπηρέτες, ανανεώνουν επίσης τα αμυντικά μπόνους του.

GravesChargeShot R – Παράπλευρες Απώλειες

Ο Γκρέιβς εκτοξεύει μια εκρηκτική οβίδα με τόση δύναμη που πετάγεται προς τα πίσω. Η οβίδα προκαλεί τεράστια ζημιά στον πρώτο εχθρό που θα χτυπήσει και μετά εκρήγνυται καλύπτοντας μια κωνική περιοχή πίσω από τον στόχο, προκαλώντας επιπλέον ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή. Η οβίδα εκρήγνυται και όταν φτάσει στη μέγιστη εμβέλειά της.

Κογκ’Μο

Το Στόμα της Αβύσσου

kogmaw

Σκοπεύουμε να κόψουμε τη διπλή ζημιά που κάνει στους ήρωες το Ζωντανό Πυροβολικό και να προσθέσουμε ζημιά εκτέλεσης που θα αυξάνεται ανάλογα με τη Ζωή του αντιπάλου και θα μπορεί να προκαλεί έως και τετραπλάσια ζημιά σε στόχους με χαμηλή Ζωή. Παράλληλα, θα μειώσουμε τη Βιο-μαγική ζημιά του Κογκ’Μο στο μισό, αλλά θα διπλασιάσουμε την ενίσχυση Ταχύτητας Επίθεσης που προσφέρει. Α, να μην ξεχάσουμε: όσο είναι ενεργό το W του Κογκ’Μο, ο ήρωας αγνοεί εντελώς το όριο Ταχύτητας Επίθεσης του League.

Kogmaw_P ΠΑΘΗΤΙΚΗ – Ικαθιανή Έκπληξη

Μόλις πεθάνει, ο Κογκ’Μο ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση στο σώμα του που τον κάνει να ανατιναχθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα, προκαλώντας Πραγματική Ζημιά στους γύρω εχθρούς.

KogMawQ Q – Καυστικό Φτύσιμο

ΠΑΘΗΤΙΚΗ: Ο Κογκ’Μο αποκτά μπόνους Ταχύτητα Επίθεσης.

ΕΝΕΡΓΗ: Ο Κογκ’Μο εκτοξεύει ένα καυστικό βλήμα που προκαλεί ζημιά στον πρώτο εχθρό που θα χτυπήσει και μειώνει τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας του για λίγα δευτερόλεπτα.

KogMawBioArcaneBarrage W – Βιο-μαγική Ομοβροντία

Μόλις ενεργοποιηθεί, ο Κογκ’Μο, αποκτά μπόνους εμβέλεια επίθεσης και διπλάσια Ταχύτητα Επίθεσης από όλες τις προελεύσεις. Οι βασικές επιθέσεις του Κογκ’Μο κομματιάζουν τον στόχο και προκαλούν ζημιά ίση με ένα ποσοστό της μέγιστης Ζωής του.

Επίσης, διπλασιάζεται το όριο Ταχύτητας Επίθεσης του Κογκ’Μο.

KogMawVoidOoze E – Γλίτσα του Κενού

Ο Κογκ’Μο φτύνει γλίτσα ευθεία μπροστά του, η οποία προκαλεί ζημιά σε όλους τους εχθρούς που διαπερνά και τους επιβραδύνει.

KogMawLivingArtillery R – Ζωντανό Πυροβολικό

Ο Κογκ’Μο εκτοξεύει μια ζωντανή βολή πυροβολικού από μεγάλη απόσταση που προκαλεί ζημιά ανάλογα με τη ζημιά που έχει χάσει ο στόχος. Επιπλέον, αποκαλύπτει τη θέση του στόχου στο χάρτη για λίγα δευτερόλεπτα και αυξάνει το κόστος των επόμενων βολών πυροβολικού για ένα χρονικό διάστημα.

Κόρκι

Ο Τολμηρός Βομβιστής

corki

Ο Κόρκι ήταν πάντα ο σκοπευτής του League με την περισσότερη Μαγική Ζημιά. Θέλουμε να ενισχύσουμε αυτό το χαρακτηριστικό, για αυτό οι βασικές επιθέσεις του θα προκαλούν πλέον μισή Μαγική και μισή Σωματική Ζημιά. Η εμβέλεια της Βαλκυρίας του μειώνεται, για να γίνει λιγότερο ασφαλής, αλλά σε αντάλλαγμα δίνουμε κάτι εντελώς μοναδικό στον μυστακοφόρο πιλότο μας. Τώρα, μόλις φτάσει στο επίπεδο έξι, ο Κόρκι – ή το πλήρωμα εδάφους του Κόρκι – δημιουργεί ένα κιβώτιο με ρουκέτες και βόμβες στη βάση της ομάδας. Όταν ο Κόρκι πετάει επάνω από αυτά τα κιβώτια, αποκτά ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και μια ενίσχυση που μοιάζει με τον Φύλακα της Εστίας, η οποία του προσφέρει αυξημένη βασική Ταχύτητα Κίνησης και μια παντοδύναμη Βαλκυρία που μπορεί να καλύψει μια τεράστια περιοχή με βόμβες ναπάλμ. Βέβαια, όλα αυτά έχουν πολύ μικρή χρονική διάρκεια. Με λίγα λόγια, ο Κόρκι έχει στη διάθεσή του ένα λεπτό για να κάνει μια μεγάλη κίνηση στο παιχνίδι, μόλις συλλέξει το πακέτο με τον εξοπλισμό του. Οι κορυφαίοι παίκτες του Κόρκι θα είναι αυτοί που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν καλύτερα αυτό το χρονικό περιθώριο.

Corki_P ΠΑΘΗΤΙΚΗ – Μαγοτεχνικές Οβίδες Θραύσης

Οι βασικές επιθέσεις του Κόρκι προκαλούν μπόνους ζημιά. Η μισή από αυτήν τη ζημιά γίνεται Μαγική Ζημιά.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Μετά από ένα χρονικό διάστημα, ο Κόρκι μπορεί να επιστρέψει στη βάση για να ανεφοδιαστεί. Ο Ανεφοδιασμός τού δίνει μπόνους Ταχύτητα Κίνησης εκτός μάχης και του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει μια «Πανίσχυρη Βαλκυρία». Όταν είναι ενεργή, η Πανίσχυρη Βαλκυρία πετάει πιο γρήγορα και πιο μακριά από την κανονική Βαλκυρία και ρίχνει βόμβες στην πορεία της που απωθούν τους εχθρούς και καλύπτουν την περιοχή με φλεγόμενη πίσσα. Οι εχθροί που αγγίζουν την πίσσα επιβραδύνονται και δέχονται Μαγική Ζημιά σε βάθος χρόνου. Οι βόμβες φορτίζουν ξανά μετά από λίγα λεπτά.

PhosphorusBomb Q – Βόμβα Φωσφόρου

Ο Κόρκι εκτοξεύει μα βόμβα σε μια στοχευμένη περιοχή η οποία προκαλεί ζημιά και αποκαλύπτει όλους τους εχθρούς που χτυπά.

CarpetBomb W – Βαλκυρία

Ο Κόρκι ορμά σε μια στοχευμένη περιοχή, ρίχνοντας βόμβες που αφήνουν πυρκαγιές στο έδαφος. Οι εχθροί που στέκονται μέσα στη φωτιά δέχονται Μαγική Ζημιά σε βάθος χρόνου.

GGun E – Μυδραλιοβόλο

Ο Κόρκι ενεργοποιεί το μυδραλιοβόλο του, ψεκάζοντας με σφαίρες έναν κώνο μπροστά του. Οι εχθροί που βρίσκονται μέσα στον κώνο χάνουν Αντίσταση Μαγείας και Θωράκιση κάθε μισό δευτερόλεπτο που βρίσκονται στο πεδίο βολής του.

MissileBarrage R – Ομοβροντία Πυραύλων

ΠΑΘΗΤΙΚΗ: Ο Κόρκι αποθηκεύει μια Ομοβροντία Πυραύλων. Μπορεί να αποθηκεύσει συνολικά έως και 7. Εμφανίζεται ξανά στο παιχνίδι με 4 πυραύλους.

ΕΝΕΡΓΗ: Ο Κόρκι εκτοξεύει έναν πύραυλο σε ευθεία γραμμή ο οποίος μόλις χτυπήσει κάποιον εχθρό εκρήγνυται και προκαλεί ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Κάθε τρίτος πύραυλος που εκτοξεύει ο Κόρκι γίνεται Ο Τεράστιος, ένα πανίσχυρο βλήμα που προκαλεί επιπλέον ζημιά και διαθέτει διπλάσια ακτίνα έκρηξης.

Κέιτλιν

Η Σερίφης του Πίλτοβερ

caitlyn

Οι παγίδες της Κέιτλιν χρησιμοποιούν πλέον πυρομαχικά, επομένως η σερίφης μπορεί να αφήνει στο έδαφος έως και τρεις παγίδες τη φορά. Οι παγιδευμένοι εχθροί δεν δέχονται πλέον ζημιά, αλλά η Κέιτλιν μπορεί να τους χτυπήσει με μια βασική επίθεση από πολύ μεγαλύτερη απόσταση και να προκαλέσει άμεση ζημιά Βολής στο Κεφάλι. Αποκτά το ίδιο μπόνους και με τους εχθρούς που πιάνονται στο Δίκτυ Μεγάλου Διαμετρήματός της. Τέλος, θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον Ειρηνοποιό του Πίλτοβερ: η αρχική βολή θα είναι πολύ πιο λεπτή μέχρι που θα πετύχει έναν στόχο. Στη συνέχεια, η βολή εκρήγνυται και προκαλεί μειωμένη ζημιά σε οτιδήποτε βρίσκεται πίσω του.

Caitlyn_P ΠΑΘΗΤΙΚΗ – Βολή στο Κεφάλι

Μετά από ορισμένες βασικές επιθέσεις, η Κέιτλιν πετυχαίνει μια Βολή στο Κεφάλι (οι επιθέσεις όταν βρίσκεται στη βλάστηση μετρούν για επιπλέον στοίβες). Το ίδιο ισχύει όταν επιτίθεται σε κάποιον στόχο που έχει παγιδεύσει ή έχει πιαστεί στα δίχτυα της. Η Βολή στο Κεφάλι πλέον προσαρμόζεται ανάλογα με την Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος της Κέιτλιν και η εμβέλειά της διπλασιάζεται ενάντια σε στόχους που έχουν πέσει σε παγίδα ή έχουν πιαστεί σε δίχτυα.

Caitlyn_Q Q – Ειρηνοποιός του Πίλτοβερ

Η Κέιτλιν εκτοξεύει μια στενή, διαπεραστική βολή. Μόλις χτυπήσει έναν στόχο, η βολή διευρύνεται και προκαλεί μειωμένη ζημιά στους επόμενους στόχους. Η Ειρηνοποιός του Πίλτοβερ προκαλεί πάντα πλήρη ζημιά στους στόχους που έχουν αποκαλυφτεί στο χάρτη λόγω μιας παγίδας.

Caitlyn_W W – Δόκανο για Γιορντλ

Δημιουργεί μια παγίδα που δεν προκαλεί ζημιά. Αν πέσει επάνω της κάποιος αντίπαλος ήρωας, η παγίδα ενεργοποιείται, τους ακινητοποιεί και τους αποκαλύπτει για κάποιο χρονικό διάστημα. Η Κέιτλιν αποθηκεύει μια νέα παγίδα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και μπορεί να έχει επάνω της έως και τρεις παγίδες.

CaitlynEntrapment E – Δίκτυ Μεγάλου Διαμετρήματος

Η Κέιτλιν πετάει ένα δίχτυ, το οποίο την απωθεί προς τα πίσω ενώ παράλληλα κάνει ζημιά στους εχθρούς και τους επιβραδύνει.

CaitlynAceintheHole R – Άσος στο Μανίκι

Η Κέιτλιν σημαδεύει προσεκτικά έναν αντίπαλο ήρωα με μια βολή ακριβείας από πολύ μεγάλη απόσταση. Οι αντίπαλοι ήρωες μπορούν να ανακόψουν την πορεία της σφαίρας.

[leagueoflegends.com]

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το League of Legends