Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ground Zeroes στο PC

Ετοιμαστείτε! Όπως έχουμε πει πολλές φορές, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, ο Kojima φέρετε να είχε επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ground Zeroes στο PC, κατά τη διάρκεια της Igromir Expo. Λίγες μέρες μετά,  η ίδια η KONAMI, επιβεβαίωσε τις φήμες από την Ρωσία, ανακοινώνοντας πως το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, θα κάνει την εμφάνιση του στο Steam, στις 18  Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η έκδοση του PC, θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, ενώ θα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στον φωτισμό και τα μοντέλα των χαρακτήρων, που θα υποστηρίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη μας. […]

Publisher
 

Ετοιμαστείτε!metal-gear-solid-5-inner_3

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, ο Kojima φέρετε να είχε επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ground Zeroes στο PC, κατά τη διάρκεια της Igromir Expo.

Λίγες μέρες μετά,  η ίδια η KONAMI, επιβεβαίωσε τις φήμες από την Ρωσία, ανακοινώνοντας πως το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, θα κάνει την εμφάνιση του στο Steam, στις 18  Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η έκδοση του PC, θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, ενώ θα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στον φωτισμό και τα μοντέλα των χαρακτήρων, που θα υποστηρίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη μας.

Υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα λοιπόν!

 

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
Tags