Το MGS V: Ground Zeroes έρχεται το Δεκέμβριο στο PC (;)

Φούντωσαν οι φήμες Στην Igromir Expo 2014, η οποία διεξάγεται αυτές τις μέρες, ο Kojima επιβεβαίωσε στους Fans, πως το MGS V: Ground Zeroes πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου. Τις φήμες αυτές, επιβεβαιώνουν διάφορες Ρώσικες ιστοσελίδες, αλλά η KONAMI δε δέχτηκε ν’απαντήσει, όταν ρωτήθηκε από το VideoGamer.  Αν υπολογίσουμε πως το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, τότε οι φήμες πρέπει να είναι αληθινές, και ο Snake θα κάνει την πολυαναμενώμενη εμφάνιση του στα PC, στις 18 Δεκεμβρίου.

Publisher
 

Φούντωσαν οι φήμες

gs-metal-gear-solid

Στην Igromir Expo 2014, η οποία διεξάγεται αυτές τις μέρες, ο Kojima επιβεβαίωσε στους Fans, πως το MGS V: Ground Zeroes πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου. Τις φήμες αυτές, επιβεβαιώνουν διάφορες Ρώσικες ιστοσελίδες, αλλά η KONAMI δε δέχτηκε ν’απαντήσει, όταν ρωτήθηκε από το VideoGamer

Αν υπολογίσουμε πως το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, τότε οι φήμες πρέπει να είναι αληθινές, και ο Snake θα κάνει την πολυαναμενώμενη εμφάνιση του στα PC, στις 18 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
Tags