Νέο gameplay βίντεο του Assassin's Creed Rogue

Παρουσιάστηκε στην EGX 2014 από την Ubisoft Στην EGX 2014, παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video του Assassin’s Creed Rogue, το οποίο πέρα από το naval combat και το ικανοποιητικό open world που θα παρέχει, μας δίνει πληροφορίες για τις νέες τοποθεσίες που θα επισκεφτούμε ως Shay Patrick Cormac.  Κάποιες από τις νέες τοποθεσίες που αναφέρονται, είναι ο παγωμένος βόρειος Ατλαντικός και τα Απαλάχια Όρη. Ακόμη, αναμένεται να δούμε νέες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, η Αλαμπάμα και το Κεμπέκ. Το πιο συναρπαστικό όμως νέο με το Assassin’s Creed Rogue εξακολουθεί να είναι, ότι σε αυτόν τον τίτλο θα είμαστε στο πλευρό των […]

Publisher
 
Developer
 

Παρουσιάστηκε στην EGX 2014 από την Ubisoft

gs-AC-rogue

Στην EGX 2014, παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video του Assassin’s Creed Rogue, το οποίο πέρα από το naval combat και το ικανοποιητικό open world που θα παρέχει, μας δίνει πληροφορίες για τις νέες τοποθεσίες που θα επισκεφτούμε ως Shay Patrick Cormac. 

Κάποιες από τις νέες τοποθεσίες που αναφέρονται, είναι ο παγωμένος βόρειος Ατλαντικός και τα Απαλάχια Όρη. Ακόμη, αναμένεται να δούμε νέες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, η Αλαμπάμα και το Κεμπέκ. Το πιο συναρπαστικό όμως νέο με το Assassin’s Creed Rogue εξακολουθεί να είναι, ότι σε αυτόν τον τίτλο θα είμαστε στο πλευρό των Templars, όπως εξίσου σημαντικό παραμένει το γεγονός ότι θα υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στο Assassin’s Creed Rogue και το Assassin’s Creed Unity.

Το Assassin’s Creed Rogue, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 3 και Xbox 360 στις 13 Νοεμβρίου, παράλληλα με το Assassin’s Creed Unity, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία, πως κάποια στιγμή θα κάνει την εμφάνιση του και στο PC.

Απολαύστε το Gameplay Walkthrough:

Περισσότερα νέα για το Assassin’s Creed: Rogue
Tags