Έρχεται το One Piece: Pirate Warriors 3

Ανακοινώθηκε από την Bandai Namco και Koei Tecmo  Ανακοινώθηκε το One Piece: Pirate Warriors 3, από την Bandai Namco και Koei Tecmo για Playstation 4, Playstation 3 και PS Vita. Στο τελευταίο τεύχος του Weekly Shōnen Jump, αποκαλύφθηκε το επερχόμενο παιχνίδι της action σειράς Pirate Warriors, το οποίο θα προσφέρει ενισχυμένα γραφικά και δράση στην πλατφόρμα του Playstation 4. Δυστυχώς, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Το πρώτο trailer του παιχνιδιού, παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 18 και 21 Σεπτεμβρίου. Δείτε το Trailer:

Ανακοινώθηκε από την Bandai Namco και Koei Tecmo

One-Piece-Pirate-Warriors-3

 Ανακοινώθηκε το One Piece: Pirate Warriors 3, από την Bandai Namco και Koei Tecmo για Playstation 4, Playstation 3 και PS Vita. Στο τελευταίο τεύχος του Weekly Shōnen Jump, αποκαλύφθηκε το επερχόμενο παιχνίδι της action σειράς Pirate Warriors, το οποίο θα προσφέρει ενισχυμένα γραφικά και δράση στην πλατφόρμα του Playstation 4.

Δυστυχώς, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Το πρώτο trailer του παιχνιδιού, παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 18 και 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το Trailer: