Πολύ πιθανή η κυκλοφορία του AC Rogue στο PC

Φουντώνουν οι φήμες έπειτα από κάποιες διαρροές Σύμφωνα με χρήστη του NeoGaf, το Assassin’s Creed Rogue, ανέβηκε (μάλλον από λάθος) στο Uplay για μερικές ώρες προτού κατέβει και πάλι. Ως αποδεικτικό στοιχείο, τράβηξε μία φωτογραφία, η οποία επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του και τις φήμες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό. Επίσης, διαρροή είχαμε και από την Βραζιλία, όπου η επιτροπή καταχώρησης των προϊόντων, καταχώρησε το Assassin’s Creed Rogue και για PC. Η διαρροή υπάρχει και σε φωτογραφία, όπως μπορείτε να δείτε εδώ και έρχεται να ‘δέσει’ με την αντίστοιχη διαρροή του Uplay. Το Assassin’s Creed Rogue, αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox […]

Publisher
 
Developer
 

Φουντώνουν οι φήμες έπειτα από κάποιες διαρροές

gs-rogue-pc

Σύμφωνα με χρήστη του NeoGaf, το Assassin’s Creed Rogue, ανέβηκε (μάλλον από λάθος) στο Uplay για μερικές ώρες προτού κατέβει και πάλι. Ως αποδεικτικό στοιχείο, τράβηξε μία φωτογραφία, η οποία επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του και τις φήμες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό.

Επίσης, διαρροή είχαμε και από την Βραζιλία, όπου η επιτροπή καταχώρησης των προϊόντων, καταχώρησε το Assassin’s Creed Rogue και για PC. Η διαρροή υπάρχει και σε φωτογραφία, όπως μπορείτε να δείτε εδώ και έρχεται να ‘δέσει’ με την αντίστοιχη διαρροή του Uplay.

Το Assassin’s Creed Rogue, αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360 και PlayStation 3 στις 13 Νοεμβρίου, παράλληλα με το Assassin’s Creed Unity.

Περισσότερα νέα για το Assassin’s Creed: Rogue
Tags