TGS 2014: Νέο Trailer για το MGS V: The Phantom Pain [UPDATED]

Πρωταγωνιστεί η Quiet Η KONAMI, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το πολυαναμενώμενο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, κατά τη διάρκεια του TGS 2014. Στο Trailer, πρωταγωνιστεί η Quiet και την εμφάνιση του κάνει και ο Snake. Το βίντεο δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας, καθώς έχει τραβηχτεί από ένα Live Stream Event στο TGS. Επίσης, για να είμαστε πιο ακριβείς, το Trailer πρόκειται στην ουσία για Cutscene του παιχνιδιού. To Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 μέσα στο 2015. Δείτε το Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=A9-ooON8YWU [UPDATE] […]

Publisher
 

Πρωταγωνιστεί η Quiet

gs-phantom pain

Η KONAMI, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το πολυαναμενώμενο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, κατά τη διάρκεια του TGS 2014. Στο Trailer, πρωταγωνιστεί η Quiet και την εμφάνιση του κάνει και ο Snake.

Το βίντεο δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας, καθώς έχει τραβηχτεί από ένα Live Stream Event στο TGS. Επίσης, για να είμαστε πιο ακριβείς, το Trailer πρόκειται στην ουσία για Cutscene του παιχνιδιού.

To Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 μέσα στο 2015.

Δείτε το Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=A9-ooON8YWU

[UPDATE] 20 λεπτά Gameplay! Δείτε το βίντεο από το TGS:

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
Tags