Νέο βίντεο για το The Crew

Το καινούργιο βίντεο για το The Crew, μας δείχνει τις κοινωνικές πτυχές της ‘MMO-δράσης και της οδηγικής εμπειρίας’ MMO-δράση και εμπειρία οδήγησης, αυτό είναι το πώς η Ubisoft περιγράφει το The Crew. Ξεκινώντας από την ακτή του Ειρηνικού, οι παίκτες θα έχουν ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο για να οδηγήσουν, αλλά όσο προχωράει το παιχνίδι, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το όχημα τους κάνοντας το καλύτερο, ισχυρότερο και γρηγορότερο από ότι ήταν πριν. Οι παίκτες θα συναντήσουν επίσης ‘αμέτρητους άλλους’ στο παιχνίδι και μπορούν στη συνέχεια να αποφασίσουν να κάνουνε ‘crew up’, δηλαδή ομάδα έως και τέσσερα άτομα, μαζί τους ή […]

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Το καινούργιο βίντεο για το The Crew, μας δείχνει τις κοινωνικές πτυχές της ‘MMO-δράσης και της οδηγικής εμπειρίας’

MMO-δράση και εμπειρία οδήγησης, αυτό είναι το πώς η Ubisoft περιγράφει το The Crew.

Ξεκινώντας από την ακτή του Ειρηνικού, οι παίκτες θα έχουν ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο για να οδηγήσουν, αλλά όσο προχωράει το παιχνίδι, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το όχημα τους κάνοντας το καλύτερο, ισχυρότερο και γρηγορότερο από ότι ήταν πριν.

Οι παίκτες θα συναντήσουν επίσης ‘αμέτρητους άλλους’ στο παιχνίδι και μπορούν στη συνέχεια να αποφασίσουν να κάνουνε ‘crew up’, δηλαδή ομάδα έως και τέσσερα άτομα, μαζί τους ή να συνεχίσουν να προσπαθούν να τους νικήσουν σε διάφορα event, που είναι διάσπαρτα στο τεράστιο χάρτη του παιχνιδιού.

Το The Crew έρχεται σε PC, PlayStation 4Xbox One και Xbox 360 στις 11 Νοεμβρίου, ενώ δε πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 3.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το The Crew