Νέο Co-op βίντεο για το Assassin’s Creed Unity

Δημοσιεύθηκε από την Ubisoft Η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer για το Assassin’s Cred Unity, στο οποίο βλέπουμε σκηνές από το Co-op Mode του παιχνιδιού. Στο Co-op του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να καλέσουν έως και 3 φίλους τους για να ολοκληρώσουν διάφορες αποστολές. Βέβαια, η πρόοδος της κάθε αποστολής, αποθηκεύετε μόνο στον Host.  Ο κάθε παίκτης θα βλέπει στην οθόνη του πως ελέγχει τον Arno, ενώ στους υπόλοιπους θα φαίνεται ως μία γενική έκδοση ενός Assassin. Έτσι λοιπόν, θα γλυτώσουμε τις διαμάχες για το ποιος θα έχει τον Arno, ενώ θα μπορούμε να καλέσουμε τους φίλους μας, […]

Publisher
 
Developer
 

Δημοσιεύθηκε από την Ubisoft

gs-ac-unity3

Η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer για το Assassin’s Cred Unity, στο οποίο βλέπουμε σκηνές από το Co-op Mode του παιχνιδιού.

Στο Co-op του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να καλέσουν έως και 3 φίλους τους για να ολοκληρώσουν διάφορες αποστολές. Βέβαια, η πρόοδος της κάθε αποστολής, αποθηκεύετε μόνο στον Host. 

Ο κάθε παίκτης θα βλέπει στην οθόνη του πως ελέγχει τον Arno, ενώ στους υπόλοιπους θα φαίνεται ως μία γενική έκδοση ενός Assassin. Έτσι λοιπόν, θα γλυτώσουμε τις διαμάχες για το ποιος θα έχει τον Arno, ενώ θα μπορούμε να καλέσουμε τους φίλους μας, μέσω μίας ταβέρνας, όπου θα φαίνονται τα Ghosts τους.

Το Assassin’s Creed Unity, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4 στις 13 Νοεμβρίου.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Unity
Tags