Η Sony ξεκίνησε να στέλνει Alpha Invites για το Bloodborne!

Τρέξτε να προλάβετε Η Sony ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για την Alpha του Bloodborne, σε Ευρωπαίους χρήστες του PSN, οι οποίοι έχουν Platinum Trophies σε κάποιον τίτλο της σειράς Souls, από την From Software. Μπορείτε και σεις να κάνετε Sign-up, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Bloodborne Alpha Sign-up Βέβαια, σύμφωνα με όσους έχουν λάβει ήδη την πρόσκληση, μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες μέχρι να μάθετε αν θα σας έρθει το πολυπόθητο Invite, οπότε εμείς θα ευχηθούμε καλή τύχη και καλό κουράγιο. Το Bloodborne, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το PlayStation 4.  Fingers Crossed!

Platform
 

Τρέξτε να προλάβετε

gs-Bloodborne

Η Sony ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για την Alpha του Bloodborne, σε Ευρωπαίους χρήστες του PSN, οι οποίοι έχουν Platinum Trophies σε κάποιον τίτλο της σειράς Souls, από την From Software.

Μπορείτε και σεις να κάνετε Sign-up, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Bloodborne Alpha Sign-up

Βέβαια, σύμφωνα με όσους έχουν λάβει ήδη την πρόσκληση, μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες μέχρι να μάθετε αν θα σας έρθει το πολυπόθητο Invite, οπότε εμείς θα ευχηθούμε καλή τύχη και καλό κουράγιο.

Το Bloodborne, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το PlayStation 4

Fingers Crossed!

Περισσότερα νέα για το Bloodborne