Πολύ πιθανή η εξαγορά της Mojang από την Microsoft

Σύμφωνα με αναφορά του Reuters Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία, πως η Microsoft θα εξαγόραζε τη δημιουργό του Minecraft, Mojang. Αν και δεν υπήρξε κάτι επίσημο, το Reuters, αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Microsoft να ανακοινώσει αυτή τη Δευτέρα (15/9) την εξαγορά της Mojang, έναντι 2.5 δις δολαρίων. Το νούμερο της συμφωνίας είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που αναφερόταν στις φήμες (2 δις) και σύμφωνα με την ανάλυση του Reuters, δεν έχει να κάνει μόνο με το τμήμα του Xbox.  Όπως φαίνεται, η Microsoft δεν ενδιαφέρετε μόνο για το Xbox, καθώς θέλει να εξαπλωθεί και στις φορητές συσκευές […]

Σύμφωνα με αναφορά του Reuters

gs-minecraft

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία, πως η Microsoft θα εξαγόραζε τη δημιουργό του Minecraft, Mojang.

Αν και δεν υπήρξε κάτι επίσημο, το Reuters, αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Microsoft να ανακοινώσει αυτή τη Δευτέρα (15/9) την εξαγορά της Mojang, έναντι 2.5 δις δολαρίων.

Το νούμερο της συμφωνίας είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που αναφερόταν στις φήμες (2 δις) και σύμφωνα με την ανάλυση του Reuters, δεν έχει να κάνει μόνο με το τμήμα του Xbox

Όπως φαίνεται, η Microsoft δεν ενδιαφέρετε μόνο για το Xbox, καθώς θέλει να εξαπλωθεί και στις φορητές συσκευές και συγκεκριμένα στα κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία, οι ήδη υπάρχουσες κυκλοφορίες του Minecraft σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες, θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο για τις μελλοντικές κυκλοφορίες της Mojang.

Περισσότερα νέα για το Minecraft