Έρχεται ντοκιμαντέρ για το Football Manager!

Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου Μέσα στον Οκτώβριο, πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στην μεγάλη οθόνη, το ντοκιμαντέρ για το Football Manager, με τίτλο, ‘Μία Εναλλακτική Πραγματικότητα: Το ντοκιμαντέρ για το Football Manager’ . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία ανθρώπων, που μέσω του Football Manager, βρήκαν μία διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και το πως αυτό, επηρέασε τη ζωή τους.  Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε από την FilmNova και πρόκειται να προβληθεί σε συγκεκριμένους κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για όλους εμάς που δε μένουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρόκειται να γίνει […]

Genre
 
Publisher
 

Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου

gs-alternative-reality

Μέσα στον Οκτώβριο, πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στην μεγάλη οθόνη, το ντοκιμαντέρ για το Football Manager, με τίτλο, ‘Μία Εναλλακτική Πραγματικότητα: Το ντοκιμαντέρ για το Football Manager’ .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία ανθρώπων, που μέσω του Football Manager, βρήκαν μία διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και το πως αυτό, επηρέασε τη ζωή τους. 

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε από την FilmNova και πρόκειται να προβληθεί σε συγκεκριμένους κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για όλους εμάς που δε μένουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρόκειται να γίνει διαθέσιμο για Download αργότερα μέσα στο έτος.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στην μεγάλη οθόνη στις 7 Οκτωβρίου.

Περισσότερα νέα για το Football Manager 2015