Δείτε το πρώτο Trailer του Resident Evil Revelations 2

Evil is Watching… Η Capcom δημοσίευσε το πρώτο Trailer για το επερχόμενο Resident Evil Revelations 2 και στην ουσία επιβεβαιώνει πως ο τίτλος επιστρέφει στις ρίζες του! Όπως θα δείτε και στο Trailer, η σειρά επιστρέφει στην σκοτεινή και αποπνιχτική ατμόσφαιρα των πρώτων Resident Evil. Επίσης, όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Revelations 2 θα κυκλοφορήσει σε επεισοδιακή μορφή και σε 4 επεισόδια συνολικά, ενώ ήδη έχουν αποκαλυφθεί οι πρώτες πληροφορίες, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Το Resident Evil Revelations 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις αρχές του 2015. Απολαύστε το […]

Platforms
 
Publishers
,  
Developers
,  

Evil is Watching…

gs-resrevelations

Η Capcom δημοσίευσε το πρώτο Trailer για το επερχόμενο Resident Evil Revelations 2 και στην ουσία επιβεβαιώνει πως ο τίτλος επιστρέφει στις ρίζες του!

Όπως θα δείτε και στο Trailer, η σειρά επιστρέφει στην σκοτεινή και αποπνιχτική ατμόσφαιρα των πρώτων Resident Evil.

Επίσης, όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Revelations 2 θα κυκλοφορήσει σε επεισοδιακή μορφή και σε 4 επεισόδια συνολικά, ενώ ήδη έχουν αποκαλυφθεί οι πρώτες πληροφορίες, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Resident Evil Revelations 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις αρχές του 2015.

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Resident Evil Revelations 2
Tags