Το Dying Light κυκλοφορεί νωρίτερα

Έρχεται τον Ιανουάριο Η δημιουργός του παιχνιδιού, Techland, ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Dying Light, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα μήνα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου του 2015. Το Dying Light, είχε αρχικά αναβληθεί για τον Φεβρουάριο του 2015, αλλά φαίνεται πως η Techland, αποφάσισε πως το παιχνίδι θα είναι έτοιμο για τον Ιανουάριο και άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το Dying Light, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 27 Ιανουαρίου του 2015.  Δε μας ‘χάλασε’ είναι η αλήθεια… Δείτε το Trailer: Δημοσίευση by Dying Light.

Έρχεται τον Ιανουάριο

gs-dyinglight

Η δημιουργός του παιχνιδιού, Techland, ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Dying Light, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα μήνα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου του 2015.

Το Dying Light, είχε αρχικά αναβληθεί για τον Φεβρουάριο του 2015, αλλά φαίνεται πως η Techland, αποφάσισε πως το παιχνίδι θα είναι έτοιμο για τον Ιανουάριο και άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Dying Light, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 27 Ιανουαρίου του 2015

Δε μας ‘χάλασε’ είναι η αλήθεια…

Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Dying Light