Το Resident Evil Revelations 2 θα κυκλοφορήσει σε 4 επεισόδια

Ενώ θα υπάρχει και έκδοση Complete Season Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που δημοσίευσε η Capcom, το Resident Evil Revelations 2 θα κυκλοφορήσει σε 4 επεισόδια. Τα επεισόδια θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία στην τιμή των 5,99 ευρώ. Κάθε επεισόδιο θα περιέχει πολλές ώρες gameplay και στο τέλος τους θα αφήνουν τους παίκτες με την απορία του τι θα γίνει στη συνέχεια. Η κυκλοφορία των επεισοδίων θα γίνει αρχικά ψηφιακά, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του Complete Season τόσο ψηφιακά όσο και σε Retail. Η ψηφιακή έκδοση, θα προσφέρει έξτρα περιεχόμενο, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα. Το Resident Evil Revelations […]

Platforms
 
Publishers
,  
Developers
,  

Ενώ θα υπάρχει και έκδοση Complete Season

gs-resrevelations

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που δημοσίευσε η Capcom, το Resident Evil Revelations 2 θα κυκλοφορήσει σε 4 επεισόδια.

Τα επεισόδια θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία στην τιμή των 5,99 ευρώ.

Κάθε επεισόδιο θα περιέχει πολλές ώρες gameplay και στο τέλος τους θα αφήνουν τους παίκτες με την απορία του τι θα γίνει στη συνέχεια.

Η κυκλοφορία των επεισοδίων θα γίνει αρχικά ψηφιακά, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του Complete Season τόσο ψηφιακά όσο και σε Retail.

Η ψηφιακή έκδοση, θα προσφέρει έξτρα περιεχόμενο, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.

Το Resident Evil Revelations 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις αρχές του 2015.

Δείτε και τις καινούργιες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν:

gs-revel

gs-resrevelations2

gs-resrevelations1

Περισσότερα νέα για το Resident Evil Revelations 2
Tags