Ο Φύλακας της Άμμου Κα’Ζιξ βλέπει τα πάντα

Ένας αρχαίος οβελίσκος δεσπόζει καταμεσής της ερήμου. Η σκιά του τρεμοπαίζει, καθώς η ημέρα δίνει τη θέση της στη νύχτα. Στην κορυφή του, παραμονεύει ένας μοναχικός φρουρός. Τα μάτια του μοιάζουν να φλέγονται στο λυκόφως. Η λάμψη απλώνεται καθώς το σκοτάδι καταπίνει τον ουρανό και αποκαλύπτει μυώδεις ώμους με τρυπημένους με νεφρίτη και ένα ζευγάρι ακονισμένα νύχια. Σκόνη αιώνων καλύπτει το μονόλιθο καθώς το πλάσμα ανοίγει τα φτερά του και πετά σκληρίζοντας στο σκοτάδι. Ο Φύλακας της Άμμου Κα’Ζιξ είναι πάντα άγρυπνος και βλέπει τα πάντα. Περιφρουρήστε την έρημο με τον Φύλακα της Άμμου Κα’Ζιξ ή αρπάξτε το εικονίδιο Έμβλημα […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

shurima_khazix_final

Ένας αρχαίος οβελίσκος δεσπόζει καταμεσής της ερήμου. Η σκιά του τρεμοπαίζει, καθώς η ημέρα δίνει τη θέση της στη νύχτα. Στην κορυφή του, παραμονεύει ένας μοναχικός φρουρός. Τα μάτια του μοιάζουν να φλέγονται στο λυκόφως. Η λάμψη απλώνεται καθώς το σκοτάδι καταπίνει τον ουρανό και αποκαλύπτει μυώδεις ώμους με τρυπημένους με νεφρίτη και ένα ζευγάρι ακονισμένα νύχια. Σκόνη αιώνων καλύπτει το μονόλιθο καθώς το πλάσμα ανοίγει τα φτερά του και πετά σκληρίζοντας στο σκοτάδι. Ο Φύλακας της Άμμου Κα’Ζιξ είναι πάντα άγρυπνος και βλέπει τα πάντα.

guardiansandkha_ss

Περιφρουρήστε την έρημο με τον Φύλακα της Άμμου Κα’Ζιξ ή αρπάξτε το εικονίδιο Έμβλημα της Σουρίμα. Διαθέσιμα τώρα στο Κατάστημα του League of Legends με 975 RP και 250 RP (ή 1500 ΠΕ μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου) αντίστοιχα.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends