Νέες πληροφορίες για το Resident Evil: Revelations 2

Αλλά και πρώτες εικόνες Το περιοδικό Gamesmaster αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο Resident Evil: Revelations 2 αλλά και τις πρώτες εικόνες. Συγκεκριμένα, στο Revelations 2 θα δούμε την επιστροφή της Claire Redfield και την κόρη του Barry Burton, Moira, ενώ αποκαλύφθηκαν και οι πρώτες λεπτομέρειες για τους εχθρούς αλλά και την πλοκή του παιχνιδιού. Άξιο αναφοράς, είναι πως το Resident Evil: Revelations 2 θα έχει co-op,  ενώ οι developers του παιχνιδιού θέλουν να προσφέρουν μία αυθεντική Survival-Horror εμπειρία, επιστρέφοντας στις ρίζες της σειράς. Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται σε μία φυλακή ενός νησιού και οι 2 χαρακτήρες (Claire, Moira) […]

Platforms
 
Publishers
,  
Developers
,  

Αλλά και πρώτες εικόνες

gs-revelations2

Το περιοδικό Gamesmaster αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο Resident Evil: Revelations 2 αλλά και τις πρώτες εικόνες.

Συγκεκριμένα, στο Revelations 2 θα δούμε την επιστροφή της Claire Redfield και την κόρη του Barry Burton, Moira, ενώ αποκαλύφθηκαν και οι πρώτες λεπτομέρειες για τους εχθρούς αλλά και την πλοκή του παιχνιδιού.

gs-revelations21

Άξιο αναφοράς, είναι πως το Resident Evil: Revelations 2 θα έχει co-op,  ενώ οι developers του παιχνιδιού θέλουν να προσφέρουν μία αυθεντική Survival-Horror εμπειρία, επιστρέφοντας στις ρίζες της σειράς.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται σε μία φυλακή ενός νησιού και οι 2 χαρακτήρες (Claire, Moira) θα προσφέρουν μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στο Gameplay, καθώς η Claire επικεντρώνετε στην μάχη, ενώ η Moira έχει υποστηρικτικό ρόλο.

gs-revelations23

Επίσης, στο Revelations 2 θα εμφανιστεί ένα νέο είδος εχθρών, που θα είναι πολύ πιο γρήγοροι και δυνατοί, με την ονομασία ‘Afflicted’ . Σύμφωνα με τους developers, θα μοιάζουν με τα συνηθισμένα ζόμπι, αλλά θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Σύμφωνα με την Capcom, το νέο παιχνίδι της σειράς θα τρέχει σε 1080p και 60 FPS στις Next-Gen κονσόλες. 

gs-revelations22

Το Resident Evil: Revelations 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις αρχές του 2015.

Πως σας φαίνονται οι πρώτες πληροφορίες για το νέο Resident Evil; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Ευχαριστούμε, Push-Start!

Περισσότερα νέα για το Resident Evil Revelations 2
Tags