Ανακοινώθηκε το Saints Row 4: Re-Elected

Μαζί με το standalone expansion, Gat out of Hell Κατά τη διάρκεια της PAX 2014, η Deep Silver ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του Saints Row 4: Re-Elected, το οποίο θα κυκλοφορήσει για σε PlayStation 4 και Xbox One. Το SR4: Re-Elected, έρχεται στις Next-Gen κονσόλες με ανανεωμένα γραφικά. Εκτός από το Re-Elected, η Deep Silver αποκάλυψε και το Standalone Expansion του Saints Row 4, Gat out of Hell, το οποίο θα υποστηρίζει co-op 2 ατόμων και πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One και PC. Οι παίκτες θα παίρνουν το ρόλο του Johnny Gat και του […]

Μαζί με το standalone expansion, Gat out of Hell

gs-gatoutofhell

Κατά τη διάρκεια της PAX 2014, η Deep Silver ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του Saints Row 4: Re-Elected, το οποίο θα κυκλοφορήσει για σε PlayStation 4 και Xbox One. Το SR4: Re-Elected, έρχεται στις Next-Gen κονσόλες με ανανεωμένα γραφικά.

Εκτός από το Re-Elected, η Deep Silver αποκάλυψε και το Standalone Expansion του Saints Row 4, Gat out of Hell, το οποίο θα υποστηρίζει co-op 2 ατόμων και πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One και PC.

Οι παίκτες θα παίρνουν το ρόλο του Johnny Gat και του Kenzie, καθώς προσπαθούν να σώσουν το αφεντικό τους (Πρόεδρο των Η.Π.Α.) από την Κόλαση. Επίσης, θα σας δίνετε η δυνατότητα να μεταφέρετε το Save σας ώστε να βλέπετε τη δική σας έκδοση του αφεντικού, όπως την είχατε δημιουργήσει.

Το Gat out of Hell, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου του 2015, παράλληλα με το Saints Row 4: Re-Elected.

Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Saints Row IV: Gat out of Hell