Ανακοινώθηκε η Emperor Edition του Total War: Rome II

Δωρεάν για όσους έχουν το παιχνίδι   Η Creative Assembly, ανακοίνωσε τη κυκλοφορία της Emperor Edition του Total War: Rome II, μέσω της εκπομπής Rally Point στο επίσημο κανάλι της στο Youtube. Η Emperor Edition πρόκειται στην ουσία να αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα έκδοση και πρόκειται να εισάγει πολλές βελτιώσεις. Η Emperor Edition, εισάγει αλλαγές στο gameplay (Building Chain, AI, Visuals, Politics και Civil War) ενώ περιλαμβάνει όλο το δωρεάν περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα. Εκτός από τις αλλαγές του gameplay και το έξτρα περιεχόμενο, θα περιλαμβάνει και το νέο Campaign, ‘ Imperator Augustus ‘ , εντελώς δωρεάν. Το […]

Δωρεάν για όσους έχουν το παιχνίδι

 Total War: Rome 2 - Emperor Edition Teaser

Η Creative Assembly, ανακοίνωσε τη κυκλοφορία της Emperor Edition του Total War: Rome II, μέσω της εκπομπής Rally Point στο επίσημο κανάλι της στο Youtube. Η Emperor Edition πρόκειται στην ουσία να αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα έκδοση και πρόκειται να εισάγει πολλές βελτιώσεις.

Η Emperor Edition, εισάγει αλλαγές στο gameplay (Building Chain, AI, Visuals, Politics και Civil War) ενώ περιλαμβάνει όλο το δωρεάν περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα. Εκτός από τις αλλαγές του gameplay και το έξτρα περιεχόμενο, θα περιλαμβάνει και το νέο Campaign, ‘ Imperator Augustus ‘ , εντελώς δωρεάν.

Το ‘Imperator Augustus’, αφηγείται τα γεγονότα του μεγαλύτερου εμφύλιου της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με τον Οκταβιανό και τον Μάρκο Αντόνιο να μάχονται για τον αυτοκρατορικό θρόνο. 

Η Emperor Edition, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο και θα ενεργοποιηθεί δωρεάν σε όσους έχουν αγοράσει το παιχνίδι.

Δείτε την ανακοίνωση της Emperor Edition:

Περισσότερα νέα για το Total War: Rome II - Emperor Edition