Τεράστιος ο χάρτης του Assassin’s Creed: Unity

Σχεδόν στην αναλογία του πραγματικού χάρτη Πριν λίγο ο χρήστης του reddit Skelaa, διέρρευσε μία φωτογραφία του χάρτη του AC: Unity, ο οποίος είναι πραγματικά τεράστιος. Συγκεκριμένα, η αναλογία του χάρτη είναι σχεδόν ίση με αυτή του πραγματικού χάρτη, του 18ου αιώνα. Εδώ μπορείτε να δείτε την σύγκριση με τον πραγματικό χάρτη:   Το Assassin’s Creed: Unity θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν το 1/4 των κτιρίων, ένα στοιχείο που θα κάνει το χάρτη να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, το νέο μέλος της σειράς, θα υποστηρίζει co-op 4 παικτών και θα έχει σημαντικές βελτιώσεις τόσο […]

Publisher
 
Developer
 

Σχεδόν στην αναλογία του πραγματικού χάρτη

gs-ac-map

Πριν λίγο ο χρήστης του reddit Skelaa, διέρρευσε μία φωτογραφία του χάρτη του AC: Unity, ο οποίος είναι πραγματικά τεράστιος. Συγκεκριμένα, η αναλογία του χάρτη είναι σχεδόν ίση με αυτή του πραγματικού χάρτη, του 18ου αιώνα.

Εδώ μπορείτε να δείτε την σύγκριση με τον πραγματικό χάρτη:

gs-ac-map2

 

Το Assassin’s Creed: Unity θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν το 1/4 των κτιρίων, ένα στοιχείο που θα κάνει το χάρτη να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, το νέο μέλος της σειράς, θα υποστηρίζει co-op 4 παικτών και θα έχει σημαντικές βελτιώσεις τόσο στον οπτικό τομέα όσο και στο gameplay.

Το Assassin’s Creed: Unity, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Vive La Revolution!

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Unity
Tags