Η Manchester City ανακοίνωσε ομάδα στο FIFA!

Νέα κίνηση για τη Manchester City στο χώρο τον eSports

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

H Manchester City κινείται δυναμικά στο χώρο των esports, ανακοινώνοντας ομάδα FIFA που θα αγωνίζεται στην Κίνα

Το πρώτο club από την Premier League που έφτιαξε ομάδα FIFA στην Κίνα είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Το team θα αγωνίζεται στο Online Star League, το οποίο ξεκινάει στις 15 Ιουνίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει στο ρόστερ της 5 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του MVP της προηγούμενης σεζόν, Zhang Jun. Ακόμη θα εντάξουν στο δυναμικό τους και τους Aruya and Liu Chao, οι οποίοι παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο για τις τελευταίες δύο σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι δύο εναπομείνασες θέσεις θα συμπληρωθούν, από παίκτες που θα περάσουν συγκεκριμένα δοκιμαστικά και θα επιλεχθούν μέσα από ορισμένες διαδικασίες που θα υποβάλει η Μάντσεστερ Σίτι.

Μιλώντας για αυτό το βήμα, ο David Tang, υπεύθυνος της Μάντσεστερ Σίτι στην Κίνα είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που μπαίνουμε σε έναν υπέροχο κόσμο gaming στην Κίνα, που διαθέτει τη μεγαλύτερη αγορά esports στον κόσμο».

Περισσότερα νέα για το FIFA 19

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.