Νέα πρόκληση για τον Stefan και τον Milica

Μεγάλο βήμα στην καριέρα των δύο παικτών του League of Legends

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Stefan και ο Milica θα έχουν μπροστά τους μία μεγάλη πρόκληση, καθώς οι δύο παίκτες θα αγωνίζονται πλέον για τη Bursaspor

O Stefan «Stefan» Nikolić και ο Aljoša «Milica» Kovandžić εξαργύρωσαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με την Kliktech με τον καλύτερο τρόπο. Οι δύο Σέρβοι, που πέρασαν με τεράστια επιτυχία και από την Ελλάδα, ως μέλη της Instinct, πλέον θα αγωνίζονται για την Bursaspor.

Η Bursaspor είναι μία καινούργια ομάδα στο πρωτάθλημα League of Legends της Τουρκίας, η οποία αγόρασε πρόσφατα μία θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Stefan έχει αποδείξει αυτά τα χρόνια ότι πρόκειται για έναν άκρως ποιοτικό jungler που μπορεί να κάνει τη διαφορά, καθώς έχει κυριαρχήσει στη βαλκανική σκηνή. Αναφορικά με τον Milica, πρόκειται για έναν κορυφαίο midlaner, με την Bursaspor να θέλει να του δώσει έναν πιο ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι η πρόκληση και για τους δύο παίκτες είναι τεράστια και μένει να φανεί εάν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.