Μια μάχη με αντίξοες συνθήκες σας περιμένει στο World of Horror

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι από μόνα τους μια αξιοπερίεργη περίπτωση,

Platforms
 
Genres
,  
Developer
 

Η αντίσταση απλά καθυστερεί το αναπόφεκτο

Τι γίνεται όταν η πόλη σου απειλείται από μεταφυσική καταστροφή και τα γραφικά είναι φτιαγμένα σε 1-bit; Το αποτέλεσμα είναι το World of Horror. Το εν λόγω παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια πόλη στην Ιαπωνία του ’80, όπου και έχετε την ατυχία να ζείτε, καθώς εντελώς ξαφνικά οι Old Gods ξυπνάνε με την όρεξη να καταστρέψουν την πραγματικότητα όπως τη γνωρίζετε. Σκοπός σας είναι να λύσετε γρίφους και να πολεμήσετε τα τέρατα που γεννιούνται στο ξύπνημα των Old Gods, με την ελπίδα ότι θα καταφέρετε να τους σταματήσετε. Ταυτόχρονα θα πρέπει να διατηρήσετε τη λογική σας, η οποία θα δοκιμάζεται όλο και περισσότερο όσο η κατάσταση τριγύρω σας χειροτερεύει.

Τα γραφικά του World of Horror είναι από μόνα τους μια αξιοπερίεργη περίπτωση, μιας και είναι βασισμένα στην πρώιμη αισθητική των παλιών Macintosh υπολογιστών, που σήμερα υπάρχει ως ένα underground κίνημα με το όνομα aesthetics, και στη δουλειά του διάσημου σχεδιαστή manga Junji Ito, μια εμβληματική φιγούρα των horror manga με έργα όπως το Uzumaki.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το World of Horror βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Steam Greenlight, όπου και μπορείτε να το υποστηρίξετε αν σας τράβηξε το ενδιαφέρον.

Περισσότερα νέα για το World of Horror