Έρχεται το δεύτερο update του Dishonored 2

Ένα update για τους λάτρεις των προκλήσεων!

Platforms
 

Ένα update για τους λάτρεις των προκλήσεων!

Bethesda μας έχει δείξει επανειλημμένως στο παρελθόν ότι, παρά την τεράστια επιτυχία όλων των τελευταίων τίτλων της, δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει, η ίδια ή ο εκάστοτε developer, πάνω σε κάποιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε υπό την αιγίδα της. Αυτό μας το αποδεικνύει ακόμη μια φορά με το δεύτερο update του Dishonored 2, που έρχεται μόλις 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και φέρνει 2 μεγάλες προσθήκες στο ούτως η άλλως πλούσιο από περιεχόμενο παιχνίδι.

Η πρώτη από τις δύο μεγάλες προσθήκες, είναι ο ερχομός νέων επιλογών δυσκολίας. Πάνω από 20 νέα sliders θα επιτρέπουν τον παίκτη να ορίζει κατά βούληση πράγματα όπως ταχύτητα που λαμβάνουν δράση τα υπνωτικά βέλη, το μέγιστο αριθμό αντιπάλων που μπορούν να επιτεθούν συγχρόνως, ή ακόμη και το πόσο αποτελεσματικά θα μπορεί ο χαρακτήρας να κρυφοκοιτάζει όταν βρίσκεται πίσω από εμπόδια, για να δει τι συμβαίνει γύρω του. Πέραν των sliders, το update αυτό θα προσθέσει και το ολοκαίνουργιο Ironman Mode στο Dishonored 2, που θα συστήσει τους παίκτες στην βαρβαρότητα του permadeath, καθώς επίσης θα τους στερεί την δυνατότητα να κάνουν χειρωνακτικά load ή save, πράγμα που δε θα τους επιτρέπει να παρακάμψουν καμία λανθασμένη κίνηση.

Η δεύτερη προσθήκη στο νέο update του Dishonored 2 είναι η δυνατότητα επιλογής και επανεκκίνησης αποστολής. Αυτή η προσθήκη ήταν αρκετά αναμενόμενη, καθώς μεγάλο μέρος της κοινότητας των fans του Dishonored είχε διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη της, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε κάλιο αργά παρά ποτέ. Η επιλογή και επανεκκίνηση αποστολής θα επιτρέπει όλους τους achievement freaks να επιτύχουν εκείνα τα Ghost runs ή Clean Hands runs που δεν κατάφεραν με την πρώτη ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Η κατάσταση του παίκτη στην αρχή της αποστολής (chaos level, ρούνοι, λεφτά κλπ ) θα είναι ίδια με αυτήν που είχε ο παίκτης την πρώτη φορά που ολοκλήρωσε την αποστολή αυτή.

Εν κατακλείδι βλέπουμε πως το  Dishonored 2 παρά την φοβερή επιτυχία του και τις σφοδρά θετικές κριτικές που έχει εισπράξει μετά την κυκλοφορία του, στοχεύει να παραμείνει στην κορυφή, αν όχι να εκτοξευθεί ακόμη υψηλότερα. Το δεύτερο update ορίστηκε πως θα κυκλοφορήσει σε beta στις 18 Ιανουαρίου και θα είναι, προφανώς, δωρεάν. Μαζί με τις 2 μεγάλες προσθήκες, το update θα περιέχει και έναν μεγάλο αριθμό bug fixes και βελτιώσεις στο gameplay. Η Bethesda δήλωσε πως μια αναλυτική λίστα με όλες τις αλλαγές θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο Official Site  του Dishonored 2, και μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να δοκιμάσουμε τις νέες προσθήκες, Game On!

Περισσότερα νέα για το Dishonored 2