Ακυρώθηκε το Scalebound

Μεγάλο πλήγμα για τους χρήστες Xbox One, αφού η ανάπτυξη του Scalebound έλαβε τέλος

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Μεγάλο πλήγμα για τους χρήστες Xbox One, αφού η ανάπτυξη του Scalebound έλαβε τέλος

scalebound

Ακολουθώντας τις φήμες που ήθελαν το παιχνίδι να ακυρώνεται, η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα ότι έδωσε τέλος στην ανάπτυξη του Scalebound. Ο τίτλος αναπτυσσόταν από την Platinum Games για Xbox One και PC και θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2017.

Το Eurogamer δηλώνει πως η Microsoft και η Platinum Games χώρισαν τους δρόμους τους πριν το τέλος του 2016. Οι σχέσεις των δύο εταιριών δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση μετά την τελευταία εμφάνιση του Scalebound στην Gamescom 2016. Πολλοί εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πάρουν ένα μήνα άδεια από την πίεση που ασκούσε το βαρύ φορτίο του παιχνιδιού. Όταν επέστρεψαν το παιχνίδι είχε βγει εκτός προγράμματος με θέματα γύρω από το engine του παιχνιδιού και καθυστερημένα deadlines.

To Scaebound αποτελούσε βασικό ρόλο στο lineup του Xbox One για το 2017, μαζί με τα Crackdown 3, Sea of Thieves, Halo Wars 2 και State of Decay. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε κάτι εξίσου άσχημο για αυτά τα παιχνίδια.

Περισσότερα νέα για το Scalebound

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.