Το GTA V συνεχίζει τις εξωπραγματικές πωλήσεις

To Grand Theft Auto V πούλησε πάνω από 6 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

To Grand Theft Auto V πούλησε πάνω από 6 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Τα δεδομένα αυτά δεν περιλαμβάνουν τις κανονικές πωλήσεις του παιχνιδιού, οπότε ο πραγματικός αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Ωστόσο, οι πωλήσεις δεν σταματάνε ποτέ, με αποτέλεσμα το GTA V να καταλαμβάνει την 5η θέση στα πιο πολυαγορασμένα παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η λίστα των Top 10 παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι:

  1. Call of Duty: Infinite Warfare
  2. FIFA 17
  3. Battlefield 1
  4. Watch Dogs 2
  5. Grand Theft Auto 5
  6. Final Fantasy 15
  7. The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition
  8. Dishonored 2
  9. Steep
  10. Mafia 3

Το GTA V πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον τομέα των παιχνιδιών. Πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα έχουν πωληθεί παγκοσμίως και αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο, αφού έχουν περάσει μόλις 170 εβδομάδες από όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στα ράφια των μαγαζιών. Πιο συγκεκριμένα, το Σεπτέμβριο του 2013 έγινε διαθέσιμο για κονσόλες Xbox 360 και Playstation 3, τον Νοέμβριο του 2014 για Xbox One και Playstation 4 και τέλος, τον Απρίλιο του 2015 για PC.

H Rockstar, όμως, δεν επαναπαύεται. Συνεχίζει να αναβαθμίζει και να εξελίσσει το παιχνίδι (τουλάχιστον την online λειτουργία του παιχνιδιού). Το τελευταίο expansion «Ιmport/Export», της προηγούμενης εβδομάδας, ειδικεύεται στο κλέψιμο αυτοκινήτων, προσθέτοντας ένα γκαράζ που μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 60 οχήματα.

To GTA Online είναι δωρεάν, αλλά συνεχίζει να ενισχύει οικονομικά, σε μεγάλο βαθμό, την εταιρεία. Όπως μαρτύρησε ο πρόεδρος της Τake-Two Interactive, Στρας Ζέλνικ, προβλέπει ετήσια αύξηση σε κρατήσεις του παιχνιδιού. Το Νοέμβρη του 2015, το GTA Online, έφτασε τους 8 εκατομμύρια παίκτες ανά εβδομάδα. Από τότε η Take-Two δεν έχει ενημερώσει το νούμερο.

Δεδομένης της επιτυχίας του GTA V, δεν προκαλεί έκπληξη η ανακοίνωση της Rockstar, πως έχει γίνει η αρχή για το σχεδιασμό του GTA VI.

Περισσότερα νέα για το GTA V