Έρχεται το The Final Station

Με την πάροδο των χρόνων τα παιχνίδια με ζόμπι αυξήθηκαν σε τεράστιο βαθμό.

Platform
 

Επιβίωση, ζόμπι και … τρένα;

The Final Station

Με την πάροδο των χρόνων τα παιχνίδια με ζόμπι αυξήθηκαν σε τεράστιο βαθμό. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ερμηνείες για το πως είναι τα ζόμπι, αν είναι αργά, γρήγορα, έξυπνα κ.ο.κ. Αλλά ένα πράγμα δεν φαίνεται να αλλάζει, η επιβίωση. Σε αυτό υπάρχουν δύο πιθανότητες: ή όλοι οι επιζώντες είναι μαζεμένοι σε μερικές διάσπαρτες βάσεις και προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους ή περιπλανιούνται σε πολύ μικρές ομάδες ψάχνοντας τρόπο να επιβιώσουν. Αυτό ακριβώς προσπάθησαν να αλλάξουν οι Oleg Sergeyev και Andrey Rumak, δημιουργοί του The Final Station.

The Final Station2

Όπως κάθε σενάριο με ζόμπι που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και σε αυτό, ένα απίστευτο κοσμο-ιστορικό γεγονός κατέστρεψε τον κόσμο όπως τον ξέρουμε και η ανθρωπότητα απειλείται με ολοκληρωτικό αφανισμό. Εσείς, ως παίκτης, έχετε στην κατοχή σας ένα ολόκληρο τρένο για να μετακινείστε και να προστατευτείτε. Όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό γιατί θα χρειαστεί να σταματήσετε σε σταθμούς για να βρείτε τρόφιμα, φάρμακα, σφαίρες, καύσιμα αλλά και έναν κωδικό ασφαλείας ανά σταθμό που θα ανοίγει τις πύλες, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε. Πολύ πιθανό είναι να συναντήσετε και άλλους επιζώντες τους οποίους και μπορείτε να πάρετε μαζί σας, αν και αυτό μπορεί να μην έχει πάντα καλά αποτελέσματα.

The Final Station3

Τα pixel γραφικά του σε συνδυασμό με το γκρίζο χρώμα που φαίνεται να κυριαρχεί στο The Final Station, δημιουργούν μια αρκετά ζοφερή ατμόσφαιρα, δημιουργώντας μια αίσθηση θρίλερ. Η έλλειψη σφαιρών θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν αντιμετωπίσετε τα ζόμπι, αναγκάζοντάς σας να διαλέγετε τις μάχες σας, μιας και η μάχη σώμα με σώμα θα σας οδηγήσει σε σχεδόν σίγουρο θάνατο. Για την ώρα το παιχνίδι βρίσκεται σε beta, με πράγματα όπως βάσεις επιζώντων με τους οποίους μπορείτε να ανταλλάζετε διάφορα αντικείμενα, να μην είναι διαθέσιμα. Το The Final Station αναμένεται να βγει μέσα στο καλοκαίρι.