Καθυστέρηση για το This is the Police

Όλοι κάνουμε λάθη

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Όλοι κάνουμε λάθη

This is the police

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε μιλήσει για την επερχόμενη κυκλοφορία του This is the Police. Το παιχνίδι υποτίθεται πως θα έπρεπε να βγει στις 28 Ιουλίου, αλλά όλοι οι αγοραστές έμειναν στην αναμονή χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Αργότερα ακολούθησε ανακοίνωση της εκδότριας εταιρίας, EuroVideo Medien:

« Όταν κυκλοφορείς ένα παιχνίδι στο Steam, πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί στο Steamworks, που λέει «έτοιμο για τελική αποδοχή από το Steam». Το Steam τότε προχωράει στον έλεγχο του παιχνιδιού και επιβεβαιώνει ότι πληρεί τις δικές του προϋποθέσεις ποιότητας. Συνήθως αυτή η διαδικασία έγκρισης διαρκεί 2-5 εργάσιμες ημέρες, και δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις το παιχνίδι χωρίς να την περάσεις.

Εμείς ήμασταν υπεύθυνοι να πατήσουμε το κουμπί και δυστυχώς χάσαμε την προθεσμία, καθώς το συνειδητοποιήσαμε χθες (27 Ιουλίου), δηλαδή πολύ αργά για μια κυκλοφορία στις 28 Ιουλίου. Κάναμε ένα λάθος και λυπούμαστε πολύ για αυτό. Η Weappy (δημιουργός του παιχνιδιού) δεν είχε καμία σχέση με αυτό, ήταν δικό μας λάθος.

Ξανά: Λυπούμαστε πολύ για αυτό.»

Ευτυχώς αυτό είναι ένα λάθος που διορθώνεται εύκολα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 2 Αυγούστου.