Έρχεται το Champions of Anteria

Ένας νέος τίτλος έρχεται στο Steam τον Αύγουστο από την Ubisoft,

Platform
 

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός RPG και Strategy

Champions of Anteria

Ένας νέος τίτλος έρχεται στο Steam τον Αύγουστο από την Ubisoft, με το όνομα Champions of Anteria. Το παιχνίδι έχει περάσει αρκετά στάδια μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωσή του, καθώς προοριζόταν να είναι κομμάτι του franchise The Settlers με τίτλο The Settlers: Kingdoms of Anteria. Η αλλαγή ανακοινώθηκε μόλις τον Απρίλιο, με την Ubisoft να δηλώνει πως το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα νέο franchise, εντελώς διαφορετικό από το Settlers. Κρίνοντας από τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει, πρόκειται για ένα παιχνίδι με όμορφα και ανάλαφρα γραφικά, έχοντας αρκετές δόσεις χιούμορ.

Champions of Anteria2

Το εν λόγω παιχνίδι θα διαδραματίζεται στο φανταστικό βασίλειο της Anteria, το οποίο είναι διαλυμένο από τους συνεχείς πολέμους μεταξύ διάφορων φατριών για την εξουσία. Εσείς αναλαμβάνετε τον έλεγχο μιας ομάδας πέντε ηρώων, που ο καθένας έχει την δική του κλάση και το δικό του στοιχείο (metal, nature, lightning, water, fire). Σε κάθε αποστολή σας θα πρέπει να διαλέξετε τρεις από αυτούς για να συμμετάσχουν, οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε με βάση την αποστολή σας ποιος ήρωας μπορεί να αποκτήσει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των εχθρών.

champions of anteria3

Μπορεί να πρόκειται για έναν RPG τίτλο, όμως το Champions of Anteria έχει και στοιχεία RTS και την επιλογή παύσης του παιχνιδιού εν ώρα μάχης για να σχεδιάσετε την επόμενή σας κίνηση, γιατί πολλές φορές θα έχετε παραπάνω από ένα objective ταυτόχρονα. Το παιχνίδι έχει και σύστημα crafting με το χωριό που έχετε σαν βάση να εξυπηρετεί στην συγκέντρωση πόρων. Προχωρώντας στο παιχνίδι, θα μπορείτε να αναβαθμίζετε το χωριό αλλά και το κάστρο σας, επιτρέποντας έτσι πιο δυνατά όπλα για τους ήρωες σας.

Το Champions of Anteria θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PC.