Έρχεται το The Talos Principle 2

Μια διακριτική και έμμεση ανακοίνωση από τους developers για το αναμενόμενο sequel

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Μια διακριτική και έμμεση ανακοίνωση από τους developers για το αναμενόμενο sequel

TTP_DLC_Screenshot_1

Το The Talos Principle, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα indie puzzle solver, το οποίο, μέσα από δύσκολες και περίπλοκες πίστες που διαδραματίζονται μέσα στα ερείπια ενός άκρως ατμοσφαιρικού  και περίεργα επιβλητικού κόσμου, ανακαλύπτει διάφορες πτυχές φιλοσοφίας και θέτει τον παίκτη σε βαθιές σκέψεις. Το The Talos Principle κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά μεταξύ του πανικού των Steam Winter Sales των Χριστουγέννων καθώς και με ένα νέο expansion για το Serious Sam (τo οποίο είναι από την ίδια εταιρία, την Devolver Digital), το πανέμορφο και πολύ ποιοτικό puzzle solver πέρασε λίγο απαρατήρητο. Παρ’όλα αυτά κατάφερε να μαζέψει πολλούς πιστούς φανς, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία του The Talos Principle 2, που σχεδόν δύο χρόνια αργότερα από το πρώτο, φαίνεται να είναι καθ’οδόν.

Αξιοσημείωτη βέβαια είναι η διακριτικότητα με την οποία έγινε η ανακοίνωση του sequel για το The Talos Principle. Μετά το τέλος μιας ομιλίας περί της ανάπτυξης του παιχνιδιού που έγινε στο Nordic Gaming στις 20 Μαΐου ένας θεατής ανέβασε μία ανάρτηση στο Twitter  λέγοντας πως στο τέλος της ομιλίας του, ο κύριος Ladavac επιβεβαίωσε πως το The Talos Principle 2 θα συμβεί, χωρίς όμως φυσικά να δώσει καμία άλλη λεπτομέρεια πάνω σε αυτό. Καθώς αυτό είναι μια πολύ έμμεση και καθόλου επίσημη ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά το Tweet, η ίδια η Croteam, developer του The Talos Principle, έκανε retweet την ανάρτηση του θεατή από τον επίσημο λογαριασμό της, επιβεβαιώνοντας την.

Το γεγονός της δημιουργίας του sequel είναι το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα την δεδομένη χρονική στιγμή. Ελπίζουμε όμως σύντομα να καταφέρουμε να έχουμε λίγες περισσότερες πληροφορίες για το τι θα είναι το δεύτερο The Talos Principle, άλλα μέχρι τότε, Game On!