Φήμες για κάτι νέο στο Overwatch

Έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες γύρω από το παιχνίδι της Blizzard, καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες γύρω από το παιχνίδι της Blizzard, καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα

gamespace-overwatch-tl

Το Overwatch έρχεται με μεγάλη ταχύτητα στις οθόνες μας και ο ενθουσιασμός που επικρατεί όσο πλησιάζουμε προς την επίσημη του κυκλοφορία είναι διάχυτος.

Μέχρι τώρα, έχουν ειπωθεί πολλά αναφορικά με το ίδιο το παιχνίδι. Ωστόσο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις φήμες, οι οποίες μιλούν για πιθανή αποκάλυψη νέου ήρωα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μια διαφήμιση, που προωθούσε το game στην Γαλλία, έδωσε ενδείξεις για αποκαλύψεις ταυτόχρονα με την κυκλοφορία. Ανέφερε χαρακτηριστικά «ανακάλυψη νέων ηρώων». Οι απαντήσεις ήρθαν άμεσα και – φυσικά – κατέστειλαν τις πρώτες αντιδράσεις, καθώς ισχυρίστηκαν πως επρόκειτο για λάθος εκ παραδρομής.

france-teaser-overwatch

Όταν ο Nirolak όμως, ένας χρήστης του φόρουμ NeoGAF, έβαλε τα κομμάτια του «παζλ» σε λογική σειρά, φάνηκε πως μάλλον η Blizzard προσπαθεί κάτι να κρύψει. Ορισμένα από τα πιο τρανταχτά «αποδεικτικά στοιχεία» δίνουν και τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην εικασία. Πιο συγκεκριμένα,  αφ’ ενός στα audio files του χαρακτήρα Reaper κατά το launch στο game, φαίνεται να ακούγεται από το στόμα του character «Where’s Sombra when you need her» και αφ’ ετέρου το ντοσιέ στο Dorado map με το «μυστηριώδες» αυτό όνομα.

sombra-dorado map

Λαμβάνοντας υπόψη πως και για άλλους χαρακτήρες η Blizzard είχε δώσει προγενέστερα στοιχεία, αποκαλύπτοντας λίγο την ύπαρξη τους, όπως η πρώτη εμφάνιση της D.V. σε αφίσα στο χάρτη Hanamura, το να επαναληφθεί η ιστορία δεν είναι κάτι απίθανο.

Το πέπλο του μυστηρίου απλώνεται βαρύ πάνω από τι θα μπορούσε να είναι o χαρακτήρας Sombra. Η πιο βάσιμη θεωρία διατυπώνει πως μάλλον θα πρόκειται για support character, που θα «φέρει» sniper rifle. Η θεώρηση περί support, βασίζεται στο γεγονός πως ο αριθμός τους είναι περιορισμένος στο παιχνίδι,  αλλά και σε μια σκηνή δευτερολέπτων από το ντοκιμαντέρ του Gamespot.com για το παιχνίδι, όπου εμφανίζεται στο select screen του support ένας χαρακτήρας που χρησιμοποιεί sniper, δίχως να υπάρχει προς το παρόν στο παιχνίδι.

Οι πιο τολμηροί δε, έχουν προσπαθήσει να συσχετίσουν τη Sombra, με την Ana, μητέρα της Pharah, η οποία χρησιμοποιούσε το ίδιο όπλο. Η επιστροφή ως Sombra βασίζεται στο γεγονός πως θεωρείτο νεκρή όπως ο Reaper και ο Soldier 76, οι οποίοι επέστρεψαν πίσω στη ζωή.

ana-overwatch

Δίχως να προτρέχουμε ωστόσο, στο Collector’s Edition του Overwatch, δεν συμπεριλαμβάνεται κάτι αναφορικά με τη Sombra. Παρά ταύτα, αυτό δεν εμποδίζει την είσοδο της στο παιχνίδι μέσω κάποιου μεταγενέστερου DLC, τα οποία θα είναι δωρεάν μαζί με τους χάρτες, όπως ανακοίνωσε η Blizzard.

Περισσότερα νέα για το Overwatch