Πληροφορίες για το Season Pass του Star Wars Battlefront

Η EA έδωσε πληροφορίες σχετικά με το DLC Season Pass του Star Wars Battlefront και τα update με δωρεάν περιεχόμενο που θα προστεθούν στους επόμενους μήνες

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η EA έδωσε πληροφορίες σχετικά με το DLC Season Pass του Star Wars Battlefront και τα update, με δωρεάν περιεχόμενο, που θα προστεθούν στους επόμενους μήνες

 

star-wars-battlefront-star-wars-battlefront-new-hope-splitscreen-local-play

Το πρώτο από τα 4 DLC του Star Wars Battlefront καταφθάνει τον Μάρτιο. Με την ονομασία Outer Rim το DLC θα επιτρέπει να “πολεμάτε γύρω από τα εργοστάσια του Sullust” καθώς και μέσα στο παλάτι του Jabba στον Tatooine.

Το επόμενο pack έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2016 και θα λαμβάνει χώρα στην Cloud City του Bespin. Το τρίτο τρίμηνο του 2016 θα κυκλοφορήσει το τρίτο DLC και σαν τοποθεσία θα έχει το Death Star, ενώ το τελευταίο DLC pack έχει μόνο μια γενική ημερομηνία κυκλοφορίας, στις “αρχές του 2017”.

Η EA ανέφερε ότι θα έχει περισσότερες πληροφορίες για το τελευταίο από τα τέσσερα DLC “στους επόμενους μήνες”.

Πέρα από το Season pass του Star Wars Battlefront που θα κοστίζει 50€, η EA περιέγραψε μια σειρά από uptades δωρεάν περιεχομένου που θα προστεθούν στο παιχνίδι στους επερχόμενους μήνες. Το update του Ιανουαρίου, το οποίο θα προστεθεί στις 27 Ιανουαρίου, θα κάνει προσβάσιμες τις Hoth ενδυμασίες από το Heroes’ Holiday community mission. Θα υπάρξουν αλλαγές στο balance του παιχνιδιού, στην διαθεσιμότητα των νέου τύπου αποστολών, και άλλα. Για μια ποιο πλήρη εικόνα με όλες τις αλλαγές δείτε το Star Wars Battlefront blog.

Ο Φεβρουάριος σηματοδοτεί τον ερχομό της νέας survival τύπου αποστολής στον Hoth, ένα νέο MP map που θα υποστηρίζει μεγαλύτερα game modes συμπεριλαμβανομένου των: «Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron και Turning Point», καθώς και την ενεργοποίηση της δυνατότητας Turning Point σε όσα maps “υποστηρίζουν αυτή την στιγμή τα Walker Assault και Supremacy.”

Τέλος, το Μάρτιο θα προστεθεί ένας νέος survival map του Tatooine, καθώς και “ένας άλλος συναρπαστικός multi-player map στον Endor.”

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Star Wars Battlefront