Το Atari Vault έρχεται στο Steam με 100 παιχνιδια

Η Atari θα διαθέσει στο αγοραστικό κοινό 100 κλασικά παιχνίδια της σε ένα ενιαίο πακέτο για το Steam.

Platform
 
Publisher
 

Το Atari Vault θα προσφέρει στο αγοραστικό κοινό ένα πακέτο 100 κλασσικών παιχνιδιών μέσω Steam αυτήν την άνοιξη

η κονσόλα Atari

Η κονσόλα Atari

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Atari ήταν κυρίαρχη δύναμη στα video games. Η εταιρεία σπάνια κάνει εμφανίσεις στην βιομηχανία αυτές τις μέρες, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον αντίκτυπο που είχε την εποχή της ανάπτυξής. Σύντομα, οι παίκτες θα είναι σε θέση να ξαναζήσουν τις ένδοξες μέρες από την δεκαετία του 1970 και του 1980, μέσα από το Atari Vault, το οποίο θα είναι μια συλλογή από 100 ρετρό παιχνίδια που είναι διαθέσιμα μέσω Steam.Το Atari Vault δημιουργήθηκε από την Code Mystics και θα περιλαμβάνει τίτλους όπως Asteroids, Centipede, Missile Command, Tempest και Warlords. Δεν θα είναι απλές πύλες όμως, χάρις στην προσθήκη του online gaming και multiplayer, του Steam Controller και των Steam leaderboards. Το Steam Controller   θα παρέχει μια σημαντική βελτίωση στον έλεγχο ακριβείας.Το οποίο θα μπορούσε να είναι αρκετά ελκυστικό, αν γίνει σωστά. Πολλά κλασικά παιχνίδια της Atari όπως το Centipede χρησιμοποιούσαν αρχικά ένα τηλεχειριστήριο trackball, στο οποίο λίγοι χρήστες υπολογιστών έχουν σήμερα πρόσβαση. Αλλά τα μοναδικά touch pads του Steam Controller μπορούν να μιμηθούν την αίσθηση ενός trackball αρκετά καλά, έτσι θα μπορούσε να είναι εξαιρετικό για την αναπαραγωγή αυτών των κλασσικών παιχνιδιών.

Steam Controller

Steam Controller

Για πρώτη φορά, οι οπαδοί από όλο τον κόσμο θα μπορούν να προκαλέσουν άλλους παίκτες στο Steam Leaderboards και να ανταγωνιστούν για την υπεροχή στα arcade games – όλα αυτά ενώ θα λικνίζονται στους αρχικούς ήχους των παιχνιδιών από την δεκαετία του ’70 και ’80. Το Atari Vault θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην  PAX South 2016 που θα λάβει χώρα 29 με 31 Ιανουαρίου στο Henry B. Gonzalez Convention Center στην πόλη Σαν Αντόνιο, στο Τέξας. Εκεί η εταιρεία Atari θα οργανώσει συναντήσεις στο San Antonio Marriott Rivercenter, σε μικρή απόσταση από τον εκθεσιακό χώρο. Εκεί ίσως μάθουμε και ποίες εκδόσεις των παιχνιδιών θα χρησιμοποιηθούν ( κλασσικές; arcade; home; )

Atari VCS game console

Atari VCS game console

Tags

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.