Καθυστερεί το νέο Hitman

Η ΙΟ Interactive ανακοίνωσε πως ο επόμενος τίτλος Hitman θα καθυστερήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2016

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Θα περιέχει περισσότερο υλικό

Hitman_2015_08-10-15_004

Η ΙΟ Interactive ανακοίνωσε πως ο επόμενος τίτλος Hitman θα καθυστερήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2016. Λόγος για αυτήν την καθυστέρηση είναι το μέγεθος του παιχνιδιού.

«Το Hitman είναι η μεγαλύτερη δουλειά που έχουμε αναλάβει», όπως ειπώθηκε στην επίσημη ανακοίνωση.« Όχι μόνο σε θέμα φιλοδοξίας, αλλά και σε θέμα μεγέθους του κόσμου του παιχνιδιού».

«Το playable μέρος αλλά και το βάθος των περιοχών, πάει πέρα από ότι έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα. Επιδιώκουμε να φτιάξουμε μια σειρά από ζωντανούς κόσμους και έχουμε μεγάλη εμμονή με τις λεπτομέρειες σε αυτούς».

«Το να αλλάξουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός τίτλου, δεν είναι ποτέ εύκολη απόφαση. Γνωρίζουμε πως είναι εκνευριστικό να περιμένετε περισσότερο για το παιχνίδι, αλλά πιστεύουμε πως έτσι θα καταφέρουμε ένα καλύτερο launch αλλά και μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του τίτλου την επόμενη εβδομάδα».

Ο παραγωγός λέει πως η καθυστέρηση θα επιτρέψει να προστεθεί περισσότερο υλικό στο παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει και θα ακολουθήσουν updates σε πιο τακτικά διαστήματα.

Περισσότερα νέα για το Hitman

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.