Το This War of Mine: The Little Ones σε PS4 και Xbox One

Eξερευνήστε τις δυσκολίες επιβίωσης του πολέμου, από τα μάτια ενός παιδιού

Eξερευνήστε τις δυσκολίες επιβίωσης του πολέμου, από τα μάτια ενός παιδιού

prwta afti

Η Deep Silver φέρνει στα 11 Bit Studios το πολεμικό παιχνίδι επιβίωσης This War of Mine: The Little Ones, σε κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One. Αρχικά ήταν σχεδιασμένο μόνο για PC, αλλά από τις 29 Ιανουαρίου του 2016 ετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία του και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Η τιμή του έχει οριστεί στα $29,99 και θα περιλαμβάνει όλο το υλικό που έχει κυκλοφορήσει για τις PC κονσόλες, νέο περιεχόμενο, όπως αποστολές, χαρακτήρες, έναν καινούριο τρόπο επιβίωσης κατά τη διάρκεια του πολέμου, και πολλά άλλα. Πιο συγκεκριμένα η Deep Silver δήλωσε:

«Το νέο περιεχόμενο, του This War of Mine: The Little Ones, που έρχεται στις κονσόλες, διερευνά τις δυσκολίες επιβίωσης του πολέμου από μια διαφορετική οπτική, αυτή ενός παιδιού. Bασισμένο στο This War of Mine, το The Little Ones επικεντρώνεται στον πραγματικό, συνεχή πόλεμο και στην ιδέα πως ακόμα και στον πόλεμο τα παιδιά εξακολουθούν να είναι παιδιά – γελούν, κλαίνε, παίζουν με τα παιχνίδια και βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά. Επιπλέον για να σκεφτούμε τον τρόπο να επιβιώσουμε, θα πρέπει να βρούμε το παιδί μέσα μας, ώστε να καταλάβουμε πώς να προστατέψουμε τα μικρά παιδιά. Πού θα μπορούσατε να φτάσετε για να επιζήσετε ακόμα μία μέρα;»

«Προστατέψτε και φροντίστε τους μικρούς μας φίλους, ενώ συνεχίζουν να βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη, όπως αυτά μπορούν. Διδάξτε, εκπαιδεύστε και σχηματίστε συναισθηματικούς δεσμούς, καθώς προσπαθείτε να επιβιώσετε σε αυτό το σκληρό κόσμο, και κυριαρχήστε μέσα σε αυτή τη μοναδική αφήγηση».

meta aftilel
Ακολουθεί το trailer του This War of Mine: The Little Ones.

Περισσότερα νέα για το This War of Mine: The Little Ones