Επιβεβαιώθηκε η Rainbow Mika για το Street Fighter V

Η πυγμάχος από το Street Fighter Alpha 3 επιστρέφει

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η πυγμάχος από το Street Fighter Alpha 3 επιστρέφει

r.mika

Η Rainbow Mika, γνωστή και σαν R.Mika, είναι ο επόμενος παίκτης που έρχεται στο Street Fighter V, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Capcom.

Ορίστε και μερικές λεπτομέρειες για τις επιθέσεις της που δημοσιεύτηκαν στο Playstation Blog:

V-Skill: Mic Performance

H R.Mika χρησιμοποιεί το έμπιστο μικρόφωνο της και ξεκινάει έναν μονόλογο προς το κοινό. Όσο περισσότερο κρατάτε πατημένα τα κουμπιά, τόσο πιο δυνατά θα γίνουν τα κανονικά αλλά και τα special throws της. Κατά την διάρκεια του μονόλογου, μπορεί να απορροφήσει ένα χτύπημα από τον αντίπαλο, ενώ μπορείτε να διακόψετε την ομιλία ανά πάσα στιγμή αφήνοντας τα κουμπιά, κάνοντας την έτσι να πετάξει το μικρόφωνο προς τον αντίπαλο.

V-Trigger: Nadeshike (3 παραλλαγές)

Ανάλογα την κατεύθυνση που πατάτε όταν ενεργοποιείτε το V-Trigger, η πιστή παρτενέρ της R.Mika θα πραγματοποιήσει μια εναέρια επίθεση στον αντίπαλο από διαφορετικά σημεία: χωρίς κάποια κατεύθυνση (body splash από πάνω), κρατημένο πίσω (dropkick από μπροστά), κρατημένο μπροστά (dropkick από πίσω).

Το Street Fighter V θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 μέσα στην άνοιξη του 2016. Μία beta για το PC έρχεται μέσα στο φθινόπωρο ενώ η beta του PS4 επιστρέφει αύριο, στις 28 Αυγούστου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer της R.Mika καθώς και κάποια screenshots.

Περισσότερα νέα για το Street Fighter V

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.