Αποχωρήσεις και «μεταγραφές» στο χώρο της Dota 2

Αλλαγές στις ομάδες Na’Vi, EHOME, και LGD Gaming της Dota 2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αλλαγές στις ομάδες Na’Vi, EHOME, και LGD Gaming της Dota 2

ArtStyle leaves

Η Natus Vincere ξεκίνησε τις αλλαγές στο roster με τον αρχηγό της, Ivan ‘Artstyle’ Antonov.

Με μόνο λίγες μέρες να απομένουν ως το τέλος της shuffle period,η Natus Vincere ανακοίνωσε αλλαγές στο roster για το ανερχόμενο major. Ο πρώτος που αποχωρεί είναι ο Ivan ‘Artstyle’ Antonov.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες για το χρόνο που αφιέρωσε στην ουκρανική Natus Vincere, και του ευχόμαστε καλή τύχη στις μελλοντικές του προσπάθειες. Ελπίζουμε να μην εγκαταλείψει ποτέ την ιδέα του να κερδίσει το δεύτερό του Aegis».

Ο ArtStyle επέστερεψε στους Na’Vi το φετινό Απρίλιο και όλο το βάρος ήταν στους ώμους του, καθώς τα ηγετικά του προσόντα ήταν απαραίτητα για να επαναφέρουν αυτό που κάποτε είχε δώσει στην ουκρανική ομάδα τον πιο πολυπόθητο Dota 2 τίτλο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τους Na’Vi στο The International 5, αφού αποκλείστηκαν στο πρώτο παιχνίδι του lower bracket.

Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ως προς το ποιος θα αντικαταστήσει τον ArtStyle, αλλά η επίσημη ανακοίνωση της οργάνωησς λέει πως περισσότερες αλλαγές θα δημοσιευτούν σε λίγες μέρες.

Ο Ivan ‘Artstyle’ Antonov δηλώνει το εξής:

«Δυστυχώς, αποτύχαμε στο The International 2015. Γι’αυτό, συμφωνήσαμε πως η σωστή απόφαση θα ήταν να φύγω από την ομάδα. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και πολλές λαμπρές νίκες στην πορεία τους. Όσο για μένα, δε θα σταματήσω να παίζω και θα επιστρέψω πολύ σύντομα στην επαγγελματική σκηνή».

Εκτός από τον ArtSyle, η Na’Vi αποχαιρέτησε επίσης τον Ivan ‘Vanskor’ Skorokhod, ο οποίος στήριξε σημαντικά την ομάδα τους τελευταίους μήνες.

rotk.g1 league

Παράλληλα, με ένα μεγάλο post ο rOtK ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την EHOME και να ενταχθεί στην LGD μετά από κάποιες διαφορές ανάμεσα σε αυτόν και τον team coach 71.

Ο Fan ‘rOtk’ Bai δήλωσε πως τα σχέδιά του μετά το The International 5 ήταν να φέρει τους Zhilei ‘BurNing’ Xu και Zhi Cheng ‘LaNm’ Zhang στην EHOME για να παίζουν οι τρεις τους μαζί. Ωστόσο, η διεύθυνση της EHOME δε συμφώνησε με αυτή την κίνηση και δε θέλησε να αντικαταστήσει τον  Yang ‘Zyf’ Puchao με τον BurNing.

Ο rOtK εξηγεί στο post του ότι η EHOME θέλει ένα line-up από νεαρούς παίκτες και αυτός δε διατίθεται να «εκπαιδεύει αρχάριους» και θέλει να παίζει με τα «αδέρφια του». Αν και οι τρεις παίκτες είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον πως θα παίζουν μαζί αυτή τη σεζόν, συνέβησαν πολλά πράγματα εξ’ αιτίας των οποίων κατέληξαν σε διαφορετικές ομάδες.

Μετά από μια τηλεφωνική κλήση κατά την οποία ο rOtK ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον BurNing σχετικά με την απόφασή του να ενταχθεί στους Vici Gaming (γεγονός που φημολογούνταν ως τώρα) αποφάσησε να μπει με τον xiao8 στους LGD Gaming.

Πηγή: Gosu Gamers [1, 2]

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.