Νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Syndicate

Τα skills της Evie Frye, το μέγεθος του map, και άλλες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για το Assassin’s Creed Syndicate από τους developers

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Τα skills της Evie Frye, το μέγεθος του map, και άλλες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για το Assassin’s Creed Syndicate από τους developers

ACS_SC_36_E3EvieStealthwmark_211581

Η Ubisoft μας έχει συστήσει τους δίδυμους πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων θα εναλλασσόμαστε στο Assassin’s Creed Syndicate, τον Jacob και την Evie Frye. Μας αποκάλυψε επίσης ότι οι δυνάμεις των διδύμων είναι διαμετρικά αντίθετες: ο Jacob είναι μαχητικός και επιτίθεται μετωπικά, ενώ η Evie είναι μια ψυχρή stealth assassin. Ωστόσο, οι δυνάμεις των δύο assassins αντισταθμίζουν η μία την άλλη και δημιουργούν έναν assassin που καταφέρνει να εκτελέσει με επιτυχία κάθε αποστολή.

«Ρωτήσαμε τους εαυτούς μας πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε την ιστορία διαφορετική. Οι fans θέλουν μια φρέσκια εμπειρία κάθε χρόνο, και αυτού του είδους τη δυναμική δεν την έχουμε εξερευνήσει καθόλου στο franchise», είπε στο UbiBlog ο Marc-Alexis Cote, καλλιτεχνικός διευθυντής για το Assassin’s Creed Syndicate.

acs_sc_45_gamescom_evieknifethrow_watermark

Παρ’ όλα αυτά, οι αποστολές για κάθε άτομο θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνάμεις του καθενός. Σε αυτό το σημείο η προσέγγιση και η προτίμηση του παίκτη μπορεί να γίνουν ενδιαφέρουσες. Για εκείνους που θέλουν να παίξουν σε stealth playstyle, η Evie Frye αποτελεί της καλύτερη επιλογή λόγω της υπομονετικής της φύσης και του καλού σχεδιασμού που κάνει.

Η Evie μπορεί να γίνει αόρατη, χάρη στην chameleon skill. Αυτό συμβαίνει όταν στέκεται ακίνητη σε stealth mode, οπότε και γίνεται ένα με το περιβάλλον της. Έχει επιπλέον τη μοναδική «knife master» ability. Αυτή της δίνει πιο πολλά throwing knives από τον αδερφό της, τα οποία προκαλούν περισσότερο damage όταν βρίσκουν το στόχο τους. Όσο η Evie πετάει τα μαχαίρια της χάνει βέβαια προσωρινά την αορατότητά της, αλλά εκτελεί σχεδόν αθόρυβα one-shot headshot kills. Κάπως έτσι οι παίκτες έχουν την τέλεια assassin για χρήση στο σκοτάδι.

acs_sc_46_gamescom_overlookingdemoarea_watermark

Το θετικό είναι ότι, όσον αφορά στα όπλα, οι παίκτες θα μπορούν να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο όπλο, ανεξάρτητα από το αν επιλέξουν τη σιωπηλή διαδρομή της Evie ή τη μετωπική μάχη του Jacob. Αυτό όχι μόνο παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από όπλα στον παίκτη, αλλά και του δίνει επιλογές για το πώς να εκτελέσει την εκάστοτε αποστολή.

Η ελευθερία της επιλογής ενός πρωταγωνιστή  αντανακλάται στη loading screen, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την Ubisoft σε ένα Q&A session στο Twitter. Εκεί είναι επίσης όπου η διαφορά στην επιλογή χαρακτήρα θα γίνει εμφανής. Ανάλογα με τον χαρακτήρα, η αντιμετώπιση, το παιχνίδι και η συνολική αίσθηση της αποστολής θα είναι διαφορετική.

Εκτός από τους χαρακτήρες, η Ubisoft αποκάλυψε επίσης ότι όσον αφορά το μέγεθος του χάρτη του open world, το βικτωριανό Λονδίνο θα είναι μεγάλο και εξαντλητικό. Οι αποστολές θα περιλαμβάνουν απόμερες γωνιές και γειτονές της πόλης και πολλά από αυτά τα σημεία θα μπορούν οι παίκτες να τα εξερευνήσουν και να τα κατακτήσουν.

Το Assassin’s Creed Syndicate προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PS4 και PC στις 23 Οκτωβρίου.

Πηγή: International Business Times

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed: Syndicate

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.