Νέο Diablo project υπαινίσσεται η Blizzard

Μια θέση εργασίας που προσφέρει η Blizzard φουντώνει τις υποψίες για καινούριο Diablo project

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Μια θέση εργασίας που προσφέρει η Blizzard φουντώνει τις υποψίες για καινούριο Diablo project

artdirector

Η Blizzard προσέθεσε στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρει τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή για ένα project που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σίγουρα έχει να κάνει με το Diablo.

«H Blizzard Entertainment, η εταιρεία development των πιο επικών παιχνιδιών στον κόσμο, αναζητά ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο και παθιασμένο καλλιτεχνικό διευθυντή για να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε το επόμενο επιτυχημένο παιχνίδι της Blizzard!» δηλώνει η εταιρεία στην περιγραφή της θέσης εργασίας που προσφέρει.

«Δουλέψτε μαζί με μια ομάδα από τους καλύτερους καλλιτέχνες, μηχανικούς, και σχεδιαστές στον πλανήτη και απολαύστε τη στήριξη μιας εταιρείας της οποίας ο πολιτισμός είναι επικεντρωμένος στο συνεργατικό video game development».

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δέκα χρόνια εμπειρίας «στη δημιουργία artwork για video games», και πέντε χρόνια ως επικεφαλής καλλιτέχνης ή καλλιτεχνικός διευθυντής. Στις άλλες προϋποθέσεις περιλαμβάνονται «η άψογες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες», η εμπειρία στη διαχείριση ενός μεγάλου προσωπικού, η επάρκεια σε διάφορες 2D και 3D εφαρμογές, και η ικανότητα να είναι αυστηρός ο εργαζόμενος όποτε αυτό χρειάζεται. «Το πάθος για τα παιχνίδια με μια βαθιά κατανόηση του franchise του Diablo» αναφέρεται επίσης ως ένα θετικό στοιχείο.

Με το Diablo να αναφέρεται εις διπλούν στον τίτλο της θέσης εργασίας και στην περιγραφή, μπορούμε να είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι η Blizzard ετοιμάζει κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μένει απλά να περιμένουμε για μελλοντικές ανακοινώσεις.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Diablo 3

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.